IN 1 KEER STOPPEN MET ROKEN  | Slagingspercentage van meer dan 80%

Hoe mooi zou het zijn als je vanaf vandaag een niet roker zou zijn. Denk eens aan de voordelen van een leven zonder sigaret. Meer geld, betere conditie, relaxter en je ruikt frisser.  Klinkt goed toch? 

Onmogelijk? Nee hoor. Roken is een verslaving aan nicotine. Daar moet je van afkicken. 48 uur geen nicotine, en je bent ervan af. Wat rest is de gewoonte. De nicotine verslaving is natuurlijk even doorzetten,dat kan je zelf. De gewoonte om telkens een sigaret te pakken,  dat regelen wij.

Ontdek nu hoe eenvoudig stoppen met roken kan zijn

Je bent een roker, dat kan bijna niet anders. Ook heb je al heel veel pogingen gedaan om te stoppen met roken. Maar telkens weer, lukt het niet.

 • Misschien zie je er enorm tegen op om te stoppen met roken. Simpelweg omdat je weet dat anderen het er erg moeilijk mee hadden.
 • Misschien heeft je huisarts, vanwege je gezondheid,  je met drang geadviseerd om te stoppen met roken.
 • Merk je aan je partner, je vrienden of je kinderen dat je enorm naar de sigaret stinkt.
 • Klagen je kinderen ook wel eens over je eeuwige rookgedrag.
 • Ben je ook bang voor bepaalde ziektes die 80% van de rokers uiteindelijk krijgt.

Wat wat zou je doen, als het nu eens heel makkelijk zou zijn om verlost te worden van deze ongezonde gewoonte?

Want binnen een paar uur helpen we je van de sigaret af. Na de groepssessie ben je een NIET roker. We zorgen ervoor dat je geen enkele behoeft meer hebt aan een sigaret, en uiteindelijk verdwijnt de gedachte aan de sigaret vanzelf. Dan lukt het je toch ook om een niet roker te zijn?

Wat te verwachten na de groepssessie?

 • Je bent een NIET ROKER. Je hebt totaal geen behoefte of gedachte meer aan een sigaret.
 • Je bent verbaasd over het feit dat het zo makkelijk het is om niet meer te roken.
 • Bij je vrienden of tijdens een borrel voel je geen drang meer naar een sigaret.
 • Alles gaat je beter smaken.
 • Je gaat aanzienlijk beter ruiken. Dit mer je meestal al na een week.
 • Je krijgt meer energie.
 • Je lichaam gaat in de schoonmaakstand.
 • Een hoge bloeddruk verdwijnt binnen een paar weken.
 • Je gezondheid gaat dagelijks voorruit.
 • Je omgeving is enorm trots op je.
 • Je leven staat niet meer in het teken van de sigaret. Je kan weer rustig op reis, zonder de drang naar een sigaret.
 • Je komt erachter dat het heel eenvoudig is om een niet roker te zijn en te blijven.

Door middel van hypnose is het mogelijk om verlangen naar een sigaret weg te halen uit je onderbewustzijn. Door positieve suggesties aan je onderbewustzijn te geven is die vervelende gewoonte verdwenen als sneeuw voor de zon.


Garantie

Indien de motivatie er is, is de kans van slagen erg groot. Echter kan het altijd voorkomen dat er 1 of 2 personen niet voldoende succes hebben geboekt na deze groepssessie. Daarom krijgt u van ons een STOP GARANTIE. Indien u 3 weken na de sessie, nog steeds de drang naar een sigaret heeft, krijgt u van ons een 1 op 1 vervolgsessie vergoedt. 

 

Na inschrijving kan je je uiteraard altijd nog terugtrekken. Zolang de groepssessie nog niet heeft plaatsgevonden heb je tot 2 weken na je inschrijving de tijd om eventueel weer af te zeggen. Je krijgt je inschrijfgeld dan gewoon weer terug. Kortom, je kan je inschrijving dus nog ongedaan maken mocht je toch besluiten om afhankelijk te willen blijven van de sigaret.

Kan je niet op de door jou gekozen dag van de sessie? Dan schuiven we je inschrijving gewoon door naar de eerstvolgende datum waarop je wel kunt. Ook dat is geen enkel probleem.

Hoeveel kost het?

De groepssessie kost u slechts €159,= p.p. 

P.s. Een gemiddelde roker heeft deze investering makkelijk binnen 3 a 4 weken terugverdiend. 

Dus laat deze kleine investering niet het volgende excuus zijn ;)

Betalingen geschieden op de ontvangstlocatie. Pinbetalingen zijn  mogelijk.

Inschrijving

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid om op een eenvoudige manier te stoppen met roken? Reserveer dan snel een plekje. Kies een datum en pak samen je gezamenlijke vijand aan!

Let wel; Vol = Vol

Beschikbare data:


TICKETS NIET MEER VERKRIJGBAAR  Groepssessie Stoppen met roken met GARANTIE - 30 juni 2019 om 14:00u - Cwartier - Hypnosepraktijk Weert - Venlo

Ben je klaar voor een leven zonder dat je afhankelijk bent van een sigaret? Je hebt alles al geprobeerd, maar het lukt maar niet om te stoppen? Dan is dit je kans! Doe mee met deze unieke bijeenkomst om samen te stoppen met roken. En dat met GARANTIE, zonder terugval.

Georganiseerd door hypnosepraktijk Weert - Venlo 

Groepssessie stoppen met roken. Er is plek voor maar 12 personen. Dus denk niet te lang na, want VOL = VOL. 12 personen met 1 gezamenlijk doel! Een NIET ROKER worden.

Parkeren voor het gebouw.(gratis)

Betalen bij binnenkomst. Pinnen is mogelijk.

Aanvang: 14:00u. Gelieve een kwartier voor start aanwezig zijn.

Duur: Ongeveer 2 uur, inclusief 15 minuten pauze, met koffie/thee

Bij aanmelding ontvangt u een email met de reservering. Voor meer informatie bel ons even: 0682195555

€ 159,00

 • Beschikbaar

TICKETS NIET MEER VERKRIJGBAAR Groepssessie Stoppen met roken - 24 febr 2019 om 10:00u - Cwartier - Hypnosepraktijk Weert - Venlo

Ben je klaar voor een leven zonder dat je afhankelijk bent van een sigaret? Je hebt alles al geprobeerd, maar het lukt maar niet om te stoppen? Dan is dit je kans! Doe mee met deze unieke bijeenkomst om samen te stoppen met roken. Gemiddelde slagingskans is ruim 80%!En dat bereik je in 1 dagdeel. Zonder terugval.

Georganiseerd door hypnosepraktijk Weert - Venlo 

Groepssessie stoppen met roken. Er is plek voor maar 12 personen. Dus denk niet te lang na, want VOL = VOL. 12 personen met 1 gezamenlijk doel! Een NIET ROKER worden.

U kunt zich melden bij de receptie. Parkeren is gratis.(m.u.v parkeergarage)

€ 179,00

 • Beschikbaar

TICKETS NIET MEER VERKRIJGBAAR Groepssessie Stoppen met roken - zondag 24 maart 2019 om 10:00u - Cwartier - Hypnosepraktijk Weert - Venlo

Ben je klaar voor een leven zonder dat je afhankelijk bent van een sigaret? Je hebt alles al geprobeerd, maar het lukt maar niet om te stoppen? Dan is dit je kans! Doe mee met deze unieke bijeenkomst om samen te stoppen met roken. Gemiddelde slagingskans is ruim 80%!En dat bereik je in 1 dagdeel. Zonder terugval.

Georganiseerd door hypnosepraktijk Weert - Venlo in samenwerking met de bekende Mentalist Fernando Flores. ( Bekend van het tv-programma; de nieuwe Uri Geller )

Groepssessie stoppen met roken. Er is plek voor maar 20 personen. Dus denk niet te lang na, want VOL = VOL. 20 personen met 1 gezamenlijk doel! Een NIET ROKER worden.

U kunt zich melden bij de receptie. Parkeren is gratis.(m.u.v parkeergarage)

€ 179,00

 • Beschikbaar