"Verander je gedachte & verander je wereld"

Welkom op de site van HYPNOSE PRAKTIJK Weert. Om maar meteen met de deur in huis te vallen....het is tijd voor een ommekeer! Omdat JIJ dat WIL. Echter is die WIL vaak toch niet genoeg. Het bekende ik wil wel, maar ik kan het niet. ONZIN! Je kan wat je wil, en krijgt wat je verwacht. Feit!

D.m.v hypnotherapie krijg je net dat beetje hulp, dat nodig is om die ommekeer te maken. Met behulp van hypnose technieken is het mogelijk om het onderbewuste te resetten. Klinkt vaag? Misschien een beetje, maar het werkt!  

Wist je dat?

Wist je dat je vaker onder hypnose bent dat jezelf denkt? Ken je dat gevoel dat je een spannend boek aan het lezen bent, of een heel spannende film aan het kijken bent, en dat iemand je roept? Je hoort de persoon wel, maar reageren...ho maar. Of je gaat, op automatische piloot, van de snelweg af richting huis, zonder dat je je bewust bent van de omgeving. Op die momenten bij je in een bepaalde staat. Die staat kun je met het gevoel van hypnose vergelijken.

 

Geen controle

Iedereen heeft het wel eens een keer gezien. Show hypnose. Mensen gaan er als een kip bijlopen of bespelen een denkbeeldig instrument. Hypnotherapie is totaal iets anders. Bij een hypnotherapeut heb je de volledige controle. Wil je iets niet, of staat het je niet aan, kan je gewoon stoppen tijdens een sessie. Je bent je bewust van de omgeving, je kan bewegen en je mag zelfs praten. Er gebeurt niets zonder dat je dat zelf wil. 

Tovenarij

Sommige mensen denken vaak dat hypnose een soort van tovenarij is. Dat is natuurlijk niet zo. Sterker nog, wil je niet onder hypnose, dan gaat het niet. Een goede sessie kan alleen maar ontstaan uit vrije wil. Het volgen van suggesties, en het openstaan naar een hypnotherapeut zijn essentieel. Wil je uiteindelijk een succesvolle sessie ondervinden, dan is vertrouwen het sleutelwoord. 


Wat ik belangrijk vind?

Ik behandel iedere cliënt op een zo persoonlijke mogelijke manier. Dit geeft betere resultaten en zorgt ervoor dat de sessie ook echt "binnenkomt". Ook ga ik zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Deze worden niet gedeeld met andere instanties of partijen. Gezelligheid, vertrouwen en een goed eindresultaat zijn voor mij een must. Is het gevoel er niet, dan werkt het niet.