Hypnotherapie

in 't kort....

Bij binnenkomst beginnen we altijd eerst met het intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in op het probleem, de mogelijke oplossing en de motivatie van de cliënt. Wanneer het ijs is gebroken, en er duidelijkheid is van beide kanten, gaan we over naar tot hypnotherapie.

Tijdens de sessie is het mijn taak om de cliënt in zowel lichamelijke en geestelijke ontspanning te krijgen, als in een soort van trance. Als deze staat van ontspanning bereikt is door de cliënt, zal het onderbewustzijn in staat zijn om de aangegeven suggesties te accepteren. De suggesties die er gegeven worden, hangt natuurlijk af van het probleem. Na afloop van de hypnose sessie gaan we nog even kort evalueren. That's it.  Al met al zal het ongeveer een uurtje duren.  Na de evaluatie is het gebruikelijk dat de cliënt en ik nog even telefonisch contact hebben. Dit om even na te gaan of het probleem is opgelost, en/of dat de cliënt nog een tweede sessie wenst. 

 

"DOE HET ALTIJD VOOR JEZELF & EN NIET VOOR EEN ANDER"

Heb je iets waar je allang mee rond loopt? En heb je alles al geprobeerd? Twijfel niet. Met hypnose zijn tal van "ongrijpbare" issues te behandelen. Hieronder zie je de meest gangbare issues waar de mensen succesvol mee geholpen worden. Echter zijn de mogelijkheden ongekend. Wil je weten of hypnose een manier kan zijn om je "probleem"op te lossen, neem dan even contact met me op.


Stoppen met roken

Wil je stoppen met roken? En heb je al van alles geprobeerd? Dan is dit je kans. D.m.v. deze therapie heb je de grootste kans van slagen t.o.v. alle anderen. Denk hierbij aan medicatie, pleisters, cold turkey etc. Wel is essentieel dat je ook ECHT wil stoppen. 

Book an appointment with Hynosepraktijk Weert using SetMore

Ik wil graag afvallen

Wil je graag wat overtollige kilootjes kwijt. Doe dit dan d.m.v. onze hypnotherapie. Niet alleen verlies je gewicht, maar krijg je dankzij een persoonlijke sessie handvatten mee om een jojo effect te vermijden.

Book an appointment with Hynosepraktijk Weert using SetMore

Ik wil me beter voelen

Ben je gestrest, gehaast of zie je het even niet meer zitten?

Boek dan een sessie, en we gaan ervoor proberen te zorgen dat je de wereld weer aan kan. Niet voor een dag of een week, maar voor de rest van je leven. 

Book an appointment with Hynosepraktijk Weert using SetMore