Makkelijk afvallen zonder dieet of shakes

Wil je wat kilootjes kwijt, maar lukt het maar niet? Heb je alles al geprobeerd? Laat je verrassen door de kracht van hypnose. Dus geen streng dieet, pillen of shakes of calorieën tellen. 

Je doet het helemaal zelf! Hoe dan?

Eigenlijk is het heel simpel. We gaan samen ervoor zorgen dat je een gezondere levensstijl creëert, met behulp van je onderbewustzijn. Tijdens een hypnose sessie pakken we de gedachten, die ervoor zorgen dat je aankomt/ niet afvalt, aan. Vervolgens geven we positieve suggesties aan het onderbewustzijn om ervoor te zorgen dat je probleemloos afvalt. Zonder enige moeite!


Ervaring cliënt afvallen d.m.v. hypnose: " Ik ben al jaren aan het vechten tegen overgewicht en val ook veel af, maar kom iedere keer nog meer aan. Ik was dit zat en besloot na wat inlezen over hypnose de stap te wagen. Ik kwam terecht bij Jeroen en voelde me meteen op mijn gemak bij hem. Ik ben 2 weken onder hypnose gegaan en de knop is om. Ik ben heel gemotiveerd om gezond te eten. Jeroen legt goed uit wat hij gaat doen en ik kan hem iedereen aanraden. De eerste kilo's zijn er alweer af en dat voelt goed


2-3  sessies

  • Blijvend resultaat
  • Zonder shakes of pillen
  • Geen terugval (jojo - effect)
  • Geen dieet
  • U kunt alles blijven eten wat u nu eet

Ik wil snel en makkelijk afvallen.

Een hele effectieve manier om om snel (Vaak binnen 1 week al resultaat ) van je overtollige kilootjes af te komen. 

Sessie 1

Onder het genot van een kopje thee of koffie, gaan we eerst beginnen met het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek leggen wij uit wat hypnose is, en wat het voor u kan betekenen. Ook bespreken wij uw persoonlijke doelen, en hoe we die zo snel mogelijk kunnen realiseren.

Vervolgens gaan we direct aan de slag, en zal de eerste hypnose sessie plaatsvinden.

Na de eerste sessie maken wij in overleg een vervolgafspraak.

Tussen de eerste en de tweede sessie zit ongeveer 2 weken.  

Sessie 2

Na ongeveer 2 weken zien we elkaar weer. We gaan analyseren wat u de afgelopen twee weken heeft ervaren. We gaan dieper op de materie in, om ervoor te zorgen dat er een blijvend resultaat wordt geboekt.  

Sessie 3 (optioneel)

Een derde sessie is vaak niet nodig. Het komt echter voor dat een cliënt hier toch nog behoefte naar heeft. De derde afspraak is dan ook in overleg, en zal plaatsvinden binnen 2 weken.