Verbeterd traject virtuele maagband vanaf januari 2020. Doe jij mee?

Wij proberen altijd te gaan voor het beste resultaat.

Zo zijn wij op dit moment bezig met een vernieuwd protocol m.b.t. de reeds bewezen, virtuele maagband.

 

Voor dit vernieuwde en verbeterde traject zijn wij op zoek naar mensen, die tegen een sterk gereduceerde prijs, willen deelnemen.

 

Het traject bestaat uit 4 sessies en zal ongeveer 8 weken in beslag nemen.

De kosten zijn normaal 599,=.

Doe je mee met dit vernieuwde en verbeterde traject, dan betaal je slechts 399,=

 

Bij interesse in deelname, neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

 

We gaan in januari 2020 van start!


Voorwaarden voor deelname:
 BMI hoger dan 30
BMI berekenen: https://www.voedingscentrum.nl/nl/afvallen/bmi-meter.aspx
 Al meer dan 2 jaar overgewicht
 100% toewijding en motivatie
 Leeftijd tussen 18 en 65 jaar

 

Enkele voordelen virtuele maagband:
 100% veilig
 Landelijk slagingspercentage 80%
 Geen littekens
 Geen lang traject
 Persoonlijke begeleiding/coaching

 

Normaal bieden wij dit traject aan voor 599,=
Voor dit verbeterde, nieuwe traject betaal je nu tijdelijk slechts 399,= (Inclusief persoonlijke begeleiding/coaching.)

 

We starten dit nieuwe traject in januari 2020!

Bij interesse, stuur ons een mail, bel of whatsapp ons.
E: hypnosepraktijkweert@gmail.com
Whatsapp / telefoon: 06 8219 5555

Algemene informatie


Een virtuele maagband, wat is dat?

Op bewustzijnsniveau kennen we het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Voor het onderbewustzijn maakt dit geen verschil. Eenmaal een maagband geplaatst in hypnose zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Dit resulteert in een vol gevoel nadat je wat gegeten hebt. Dit volle gevoel zorgt er weer voor dat je geen zin meer hebt om iets te eten waardoor je dus eigenlijk minder eet. Dit heeft tot gevolg dat je minder calorieën binnenkrijgt waardoor vetreserves aangesproken worden en je dus zult gaan afvallen.

Bij het plaatsen van een maagband of maagring wordt de maag, en daarmee de maaginhoud, geringer. Je kunt dus niet meer die hoeveelheden eten die je gewend was. Het is dan ook in het algemeen een prima methode voor mensen die te veel eten. Het voorkomt echter niet dat je vaker gaat eten en zo toch teveel calorieën binnenkrijgt. Mensen die gedurende de dag vaak snoepen of tussendoortjes eten of mensen die veel suikerhoudende frisdrank tot zich nemen, doen er goed aan om na te gaan of een virtuele maagband wel een oplossing kan bieden. Voor zogenaamde emotie-eters zijn er betere, alternatieve methoden die toegepast kunnen worden om persoonlijke doelstellingen te halen.

De virtuele maagband, de afweging in jouw persoonlijke situatie

Je komt in aanmerking voor het plaatsen van een virtuele maagband indien jouw Body Mass Index (BMI) 30 of hoger is. Aan de virtuele maagband zijn geen risico´s verbonden zoals dit mogelijk bij een operatie wel het geval is. Het is een veilige methode die echter alleen werkt indien je voldoende gemotiveerd bent. Indien je er samen met de therapeut uit bent om de virtuele maagband te laten plaatsen, ben je klaar voor een definitieve omslag in je leven. Een verandering die erop gericht is om je oude eetpatroon te doorbreken en een nieuw en gezond eetpatroon aan te leren zonder dat je er bewust al te veel moeite voor hoeft te doen. Dus niet bezig zijn met eten maar op een natuurlijke en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken.