Eenvoudig stoppen met roken

Tja, roken....

Oke, roken is ongezond. Wie dit ontkent is wel heel erg naïef. Natuurlijk zijn er mensen die er oud mee worden en zijn geworden. En vroeger rookte zelfs de verpleegkundige boven het ziektebed van de patiënt. Wat voor redenen je ook verzint....feitelijk is het beter om niet te roken. En waarom zou je roken? Het stinkt, het is duur, ongezond en het voegt niets toe aan je lichaam. Het geeft stress wanneer je geen tijd hebt om te roken, of maakt je onrustig wanneer je pakje sigaretten leeg is.

 

Waarom rookt men dan? 

De meest voorkomende redenen (smoesjes ;)) van rokers zijn natuurlijk de gezelligheid. Bij een drankje hoort een sigaret. Of even een momentje voor mijzelf is er ook 1. Daarnaast zegt men dat het je rust geeft tijdens stress momenten. Tuurlijk, voor dat moment wel, maar niet op langere termijn. En een hele mooie reden is.....ik voel me prima, en ik heb nergens last van. Oké, nu nog niet. Maar misschien wel over 5,10 of 20 jaar wel. Maar dan is het misschien wel te laat. 

Longkanker wordt meestal pas ontdekt als de ziekte zo ver is gevorderd dat genezing niet meer mogelijk is. Een sigaret is nl. een sluipmoordenaar. 


Stoppen met roken d.m.v. hypnose is de meest succesvolle manier op te stoppen met roken. Maar liefst 84% is al na één sessie een NIET ROKER


Nu iets positiefs.

Hoe mooi zou het zijn als je vanaf vandaag een niet roker zou zijn. Denk eens aan de voordelen van een leven zonder sigaret. Meer geld, betere conditie, relaxter en je ruikt frisser.  Klinkt goed toch? 

Onmogelijk? Nee hoor. Roken is een verslaving aan nicotine. Daar moet je van afkicken. 24 uur geen nicotine, en je bent ervan af. Wat rest is de gewoonte. De nicotine verslaving is natuurlijk even doorzetten,dat kan je zelf. De gewoonte om telkens een sigaret te pakken,  regel ik.

 

Door middel van hypnose is het mogelijk om die gewoonte weg te halen uit je onderbewustzijn. Door positieve suggesties aan je onderbewustzijn te geven is die vervelende gewoonte verdwenen als sneeuw voor de zon. Na een sessie van ongeveer een uur, ga je naar huis als een niet-roker. Klinkt gek, maar het werkt fantastisch. 

 

 

Schrikt het woord hypnose je af? Geloof me, het is niet eng. En nee, ik kan niet je pincode, tijdens een sessie,  ontfutselen. Ook heb ik de cliënt nooit in mijn macht. Het tegendeel is waar. Iedereen die bij mij in de praktijk is geweest gaat met een glimlach en relaxed naar huis. En dat is ook de bedoeling. Hypnotherapie is fijn en laagdrempelig. 

 

Dus ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je rokers bestaan?

 

Gun jezelf een nieuw, fris en gezond leven en maak deze week nog een afspraak.

Wat kun je verwachten na een sessie?

 • Je bent dan een NIET roker. Je hebt geen gedachte of behoefte meer aan een sigaret.
 • Je bent verbaasd over hoe gemakkelijk het voor je is om niet meer te roken.
 • Op een feestje of bij een borrel heb je geen drang meer om te roken.
 • Je geurvermogen verbetert aanzienlijk, dit gebeurt al binnen een week.
 • Je smaaksensatie verbetert aanzienlijk, ook dit gebeurt al binnen een week.
 • Je hebt meer energie.
 • Je lichaam gaat in de schoonmaakstand.
 • Hoge bloeddruk verdwijnt binnen een paar weken.
 • Je gezondheid gaat dagelijks vooruit.
 • Je omgeving heeft enorm veel respect voor je.
 • Je kunt rustig uit eten of een lange reis maken, want je voelt geen dwang meer om te roken.
 • Je komt erachter dat het heel eenvoudig is om een NIET roker te zijn en te blijven.

Ervaring cliënt stoppen met roken: " Toen ik 4 weken geleden bij Jeroen kwam had ik alleen de hoop dat hij me kon helpen. Geloven dat hypnose ging werken was voor de nuchtere persoon die ik ben wel lastig maar ik ben super blij dat ik het toch gedaan heb. Zonder enige moeite ben ik gestopt met roken door slechts die ene sessie bij Jeroen, helemaal top! "


Oké oké, ik weet genoeg, ik wil van mijn rookverslaving af!

Verlos jezelf van die dwang naar die sigaret, en maak nu een afspraak.


"DOE HET ALTIJD VOOR JEZELF & NIET VOOR EEN ANDER"

Belangrijk!

Bij een STOPPEN MET ROKEN sessie is het belangrijk dat u ook ECHT wilt stoppen. Anders gaat het niet werken, en valt u meteen terug op je oude gewoonte. Vb: Vraag jezelf af of je je pakje sigaretten en bijv je aansteker na de sessie achter kan laten. Kan je dit, dan ben je er klaar voor!

Kosten

De prijs voor een "Stoppen met roken" sessie is € 125,=

De duur van een sessie is veranderlijk.

Denk hierbij aan ongeveer 60-120 min. Dit is inclusief een intake gesprek. De meeste cliënten zijn na 1 sessie een niet roker.