wat doe ik?

Wat te verwachten?

Allereerst probeer ik mijn cliënten een beetje te leren kennen. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie/thee. Vervolgens gaan we kijken naar "het probleem" en hoe we dat gaan oplossen. Pas als de cliënt er klaar voor is, beginnen we aan de sessie. De cliënt mag plaatsnemen op een comfortabele stoel en de sessie kan dan beginnen.

 

Tijdens zo'n sessie is het mijn taak om de cliënt te laten ontspannen. Zo te ontspannen dat hij of zij in gedachte op een fantastische plek terecht komt. Wanneer de cliënt met zijn of haar gedachte af aan het dwalen is, staat het onderbewustzijn open voor positieve suggesties.

En daar maak ik, de hypnotherapeut, natuurlijk dankbaar gebruik van.  Hier beginnen we aan het veranderwerk.

 

Het klinkt misschien een beetje zweverig of vaag, maar dat is het allerminst.  Het werkt fantastisch.

 

Na de sessie nemen we nog even de ervaring door en nemen we afscheid. Indien nodig hebben ik en de cliënt na een paar weken nog even contact over het verloop van na de sessie.  Ik ben nagenoeg altijd  bereikbaar via social media of whatsapp.   Indien het effect na 1 sessie  niet groot genoeg is, maken we e.v.t. een vervolg afspraak voor een tweede sessie. Voor sommige therapieën is simpelweg 1 sessie niet voldoende.

 

Heeft u nog vragen, of bent u nieuwsgierig geworden....mail me dan.


Als negatieve psychische invloeden kunnen lijden tot fysieke klachten, zouden positieve invloeden dan een omgekeerde werking kunnen hebben?

Het doel

Het uiteindelijke doel van een sessie is dat de cliënt op een zo snel mogelijke manier van zijn of haar probleem af is. Hypnotherapie kenmerkt zich vooral in de snelle en effectieve manier van werken. Geen gedoe, geen lange praatsessies, maar "straight to the point". Hoe snel we het uiteindelijke doel bereiken is afhankelijk van de soort therapie. Met een stoppen met roken therapie is vaak al 1 sessie genoeg om iemand een niet-roker te maken. Bij bijvoorbeeld gewichtsreductie kan het zijn dat het wat langer duurt. Echter blijft het doel hetzelfde. Snel en effectief het probleem aanpakken en oplossen.