Elk dieet werkt, maar het veranderd niets

Afvallen met hypnose? Dat is vast niet het eerste wat in je opkomt als je van die extra kilo's af wilt. Mensen die te zwaar zijn, proberen vaak het ene dieet na het andere, meestal zonder veel succes. Veel van hen vallen snel terug in hun oude, slechte eetgewoonten en dan komen de kilo's weer terug. Het bekende J-Jo effect. Afvallen met hypnose is een totaal andere aanpak, waarbij je rekening houdt met hoe je onbewuste gedachten invloed hebben op wat je doet. Gewicht verliezen door hypnose is iets wat iedereen kan proberen.

Hoe werkt dat eigenlijk, gewicht verliezen met hypnose?

Normaal gesproken denken we bij afvallen aan minder eten, gezonder voedsel en meer beweging. Maar eerlijk is eerlijk, dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wat veel dieetprogramma's vergeten, is de kracht van onze eigen mindset. Onze gedachten hebben namelijk een enorme invloed op hoe we ons gedragen en wat we kiezen. Het heeft te maken met hoe je naar jezelf kijkt, wat je denkt te kunnen bereiken en welke overtuigingen je hebt, en dat wordt allemaal beïnvloed door wat er in je hoofd omgaat.

De wortels van overgewicht liggen vaak dieper in ons onderbewustzijn. Als je je niet goed in je vel voelt, is een zak chips of een reep chocola vaak de perfecte comfort food. De gewoonte om bij emoties te grijpen naar te veel eten wordt vaak al in onze jeugd aangeleerd. Deze ingesleten denkpatronen zijn vaak de boosdoeners achter het mislukken van diëten. Maar met behulp van hypnose kunnen we doordringen tot dat diepere niveau in ons onderbewustzijn, deze vastgeroeste patronen aanpakken en veranderen. En dat maakt gewichtsverlies door middel van hypnose mogelijk. Dus, ben je klaar om die kilo's aan te pakken? Wij hebben de oplossing!

"Ik ben naar Jeroen gegaan voor af te vallen .Maar was een emotie eter.Is begonnen met het probleem aan te pakken waardoor ik ging eten. Dit heeft hij helemaal weg genomen .Dat er uiteindelijk geen sessie meer nodig was om af te vallen. Ben inmiddels ruim 20 kilo kwijt in 15 weken tijd, en ben een heel ander mens geworden . Jeroen nogmaals mijn dank"

Het stappenplan

in 4 stappen je doelgewicht zonder een dieet en met een glimlach!

Stap 1 Het intakegesprek en je doel

Bij onze eerste kennismaking gaan we gelijk de diepte in, het intakegesprek is de leidraad. Tijdens dit eerste gesprek leggen we jouw doelen vast, zodat we gepersonaliseerd te werk kunnen gaan. We maken samen afspraken waarbij jouw toewijding en motivatie van groot belang is. Je krijgt een duidelijke uitleg over wat je te wachten staat, en we nemen uitgebreid de tijd om elkaars verwachtingen te bespreken en elkaar te leren kennen. Na dit intakegesprek is krijg je wat opdrachtjes mee om je bewust te maken van wat je eet en vooral hoe je eet.

Stap 2 Evalueren en sessie

Ongeveer 2 weekjes later is de eerste behandeling. Tijdens deze tweede afspraak gaan we eerst evalueren. We bespreken je ervaringen tot nu toe. Vanuit daar gaan we verder. We gaan ons nu focussen op de innerlijke barrières, gevoelens en gedachten die verstopt zitten in jouw onderbewustzijn. Tot nu toe hebben deze mentale blokkades je in de weg gestaan bij het bereiken en vasthouden van jouw ideale gewicht en gewenste levensstijl. Maar nu gaan we de koers verleggen en werken aan het vastzetten van de juiste mindset en overtuigingen die jou de kracht geven om jouw doelen te verwezenlijken. Dit alles doen we m.b.v. de eerste hypnosesessie.

Stap 3 Evalueren en coaching

Tijdens onze derde afspraak gaan we evalueren. We bespreken je ervaringen tot nu toe.

Onderwerpen zijn o.a.: Val je af, je eetpatroon, hoe zit je in je vel en vooral....kost het je moeite?

Stap 4 Evalueren en (indien nodig) een sessie

3 tot 5 weken later na de derde afspraak volgt de 4de. Wederom gaan we eerst evalueren. Simpelweg om te kijken hoe het nu gaat. Indien nodig volgt nu een 2de sessie. Dit is een persoonlijke en op maat afgestemde hypnosesessie als extra ondersteuning, om een optimaal resultaat te verkrijgen. Vaak, gedurende het proces, leert men zichzelf steeds beter kennen. De valkuilen of de onzekerheden die we gedurende dit traject tegenkomen, zullen nu worden aangepakt. 

"Als je iemand zoekt die je écht ziet en naar je luistert, waar je je snel op je gemak voelt en een hele aanstekelijke (prettige!) energie heeft, dan stop maar met zoeken, dan moet je bij Jeroen zijn! Hij is énorm vakbekwaam, eerlijk en enthousiast. Door een onderliggende angst lukte het mij maar niet om af te vallen. Na 1 sessie is dit opgelost en vlogen de eerste kilo's eraf! Het bijzondere is dat het mij ook nog heel veel andere inzichten heeft gegeven. Jeroen, nogmaals super bedankt!"

Waarom Gaan voor een Hypnose Traject?

Ik snap dat iedereen zijn eigen unieke verhaal heeft, en dat verandering soms wat tijd nodig heeft. Daarom bied ik ook hypnose trajecten aan, in plaats van alleen maar losse sessies.

En daar zitten een aantal fijne voordelen aan vast.

1. Een Vloeiende Aanpak: De trajecten zijn als een goed boek, elke sessie bouwt voort op de vorige. Ik werk op een gestructureerde manier die je stap voor stap naar jouw doelen leidt.

2. Budgetvriendelijk: Met een traject kun je zelfs je spaarvarken blij maken, simpelweg omdat trajecten iets vriendelijker zijn qua prijs dan losse sessies.

3. Diepgaande Transformatie: We nemen de tijd om écht diepgaande verandering te creëren in jouw gedrag en mindset, voor resultaten die blijvend zijn.

4. Flow en Momentum: Een traject houdt de vibe gaande, zodat je de juiste flow vasthoudt en niet halverwege strandt.

5. Begeleiding op Maat: Ik pas mijn aanpak aan jou aan, met speciale aandacht voor jouw specifieke struikelblokken en doelen.

6. Een Aha-Momentje: Tijdens een traject krijg je dat eureka-moment, waarin je snapt waarom je doet wat je doet. Dit inzicht is de gamechanger voor blijvende groei.

7. Jouw Toewijding: Een traject laat zien dat jij committed bent aan je doelen en bereid bent om stappen te zetten voor verandering.

Ik help je graag op weg om een verbeterde versie van jezelf te worden. Bij vragen over dit traject, neem je gewoon even contact met me op om te ontdekken hoe een hypnose traject jou kan helpen om je doelen te halen en blijvende verandering te ervaren.