Hoe cliënten hypnotherapie ervaren.

Wilt u wat kwijt over de behandeling of over hypnotherapie bij hypnosepraktijk Weert-Venlo?

Deel het hier met anderen. 

Commentaren: 92
  • #92

    Weronika :) (dinsdag, 11 juni 2024 11:19)

    Meer dan tien jaar werd ik van binnen geplaagd door iets dat ik zelf niet begreep.
    Ik bezocht verschillende psychologen gedurende meer dan vijf jaar, met tussenpozen, maar niemand kon me helpen. Ik dacht dat er niemand bestond die in staat was om me te helpen, maar ik gaf me niet op.

    Totdat ik uiteindelijk bij Jeroen terechtkwam, EEN ENGEL DIE MIJN LEVEN VERANDERDE!!

    Dankzij hem geniet ik nu van het leven, ik wil leven, ik geniet van elke dag. Ik ben dankbaar voor alles, ik accepteer mezelf en vooral ben ik gelukkig!

    Wat er tijdens de sessie gebeurde, kan ik niet in woorden beschrijven; je moet het zelf ervaren.
    Ik nam afscheid van mijn verleden dat steeds terugkwam en waar ik niet mee om kon gaan.
    Jeroen leerde me te vergeven.

    Nu leef ik mijn leven ten volle, ik voel me FANTASTISCH!.

    Ik wens je veel succes in wat je doet, want je bent er geweldig in. Ik zal zeker mijn ervaringen delen zodat mensen zo'n geweldige persoon als jij kunnen ontdekken. Zodat ze weten dat er iemand is die hen kan helpen.

    Nogmaals, heel erg bedankt Jeroen !!!

  • #91

    Joris (woensdag, 15 mei 2024)

    Ik ben supergoed geholpen door Jeroen. Kennis van zaken en goede hulp. Gelijk na de eerste afspraak merkte ik al verschil!

  • #90

    Rita (dinsdag, 14 mei 2024 11:25)

    Wauw...na 30 jaar met paniekstoornis loop ik nu rustig rond. Niet te geloven. Eerste laag is weg. Zeker een aanrader. Ook zeer leuke persoon. Sta wel open en volg wat hij zegt en je boekt resultaat.

  • #89

    Truusje :) (donderdag, 29 februari 2024 17:29)

    Via deze weg wil ik jou nogmaals vanuit de grond van mijn hart bedanken Jeroen!
    In slechts 1 sessie ben ik van een diepgeworteld minderwaardigheidsgevoel af, dat mij ontzettend belemmerde en vaak totaal in beslag nam. Het was iets waarvan ik voorheen niet had gedacht dat ik er vanaf kon komen. Ik dacht dat ik ermee moest leren leven, maar je hebt mijn leven veranderd en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor! Er is een last van mijn schouders, ik voel me vrij. Voor iedereen die met de handen in het haar zit of nog twijfelt: DOE HET! Jeroen is zeer gedreven, gepassioneerd en ervaren, maar bovenal goudeerlijk. Vanaf het eerste moment voelde ik me goed bij hem en hetgeen dat hij vertelde. Het is bizar maar het kan dus echt, zelfs als je ergens al je hele leven mee rondloopt!

  • #88

    Claudia (maandag, 15 januari 2024 21:29)

    Jeroen is erg professioneel en neemt rustig de tijd. Ook is hij flexibel. Maar bovenal hebben de twee bezoekjes mijn zoon erg geholpen! Zeker een aanrader.

  • #87

    Nicole (zaterdag, 30 december 2023 09:30)

    Vorige maand een afspraak gehad bij Jeroen. Hij stelt je op je gemak en door het stellen van de juiste vragen komt hij al vlug tot de kern. Sinds deze afspraak sta ik stevig met 2 voeten op de grond en wankel ik niet meer. Geen idee hoe dit werkt, maar het werkt. Bedankt �

  • #86

    Judith (woensdag, 13 december 2023 15:51)

    Ik meldde me bij Jeroen voor een extreme slangenangst door een voorval in het verleden. Ik moest bijna overgeven bij het zien van alleen al foto’s en mijn hartslag steeg naar 130 bij het zien van de beesten. In een andere review zag ik dat iemand dezelfde klachten als mij had en goed geholpen was door Jeroen. Met een vakantie naar Mexico op de planning wilde ik van mijn extreme angst af. Ik had hiervoor 2 behandelingen nodig. Het zullen nooit mijn lievelingsdieren worden, maar de behandelingen zorgde er wel voor dat ik de jungle in durfde. Ook bij ons hotelresort zaten ze en zag ik filmpjes van mensen die ze zagen terwijl wij in bed lagen. Normaal zou ik de kamer niet meer uitdurven, maar nu deed ik dit zonder enige moeite. Toen we daadwerkelijk een slang tegenkwamen in de jungle bleef ik rustig en durfde ik zelfs te gaan kijken van een afstandje. Ik ben Jeroen erg dankbaar hiervoor en zal iedereen met ernstige angsten en fobieën aanraden om onder hypnose te gaan. Ik laat me met het kiezen van de volgende vakantiebestemming niet meer leiden door angst.

  • #85

    Moniek Reijnders (donderdag, 07 december 2023 15:45)

    Wauw, ik stond echt perplex. Ik had de intake bij Jeroen en zou mijn verhaal vertellen. Ging er eigenlijk met een brok in mijn keel naartoe echt van komt mevrouw aan met haar angst voor auto rijden. Heel relax gesprek echt fijn hij steld je eigenlijk meteen op je gemak. Gaande het gesprek vroeg hij of ik een beelddenker was en een gevoelsmens nou dat ben ik zeker. Hij legde uit wat hij wilde gaan doen de volgende sessie maar omdat we zo in gesprek gingen wilde hij het meteen gelijk proberen. Ik ging er transparant in. Hij hielp mij stap voor stap door het hele proces heen en na 10 minuten deed ik mijn ogen open en voelde mij een stuk lichter. Het maakte mij emotioneel gelukkig ik loop al 3 jaar met rij angst rond en ging met een goed gevoel de deur uit. Na een tijdje zelf in de auto gezeten te hebben reed ik een stuk relaxter. Maar vandaag was de grote test ik ging bij iemand in de auto zitten waar ik zeker van was dat ik daar normaal angst voor had. Nou echt het is helemaal weg.. Jeroen super bedankt!

  • #84

    Dorien (dinsdag, 21 november 2023 16:21)

    Nog steeds niet gerookt,ook geen behoefte aan...snap er zelf niks van....maar ben wél blij

  • #83

    Kyan (woensdag, 25 oktober 2023 11:28)

    Jeroen heeft mijn leven veranderd. Mijn angsten voor nieuwe ervaringen en sociale evenementen verdwenen na slechts één sessie. Ik ben super dankbaar, aangezien ik hier al jaren last van had!

  • #82

    Simon (woensdag, 25 oktober 2023 11:27)

    In 2019 had ik een burn-out en depressie. De depressie hing nog steeds boven mij en ik had ook een probleem met woede. Na drie sessies zijn beide problemen verleden tijd en kan ik nu met een vertrouwen dat ik voorheen niet had, een toekomst tegemoet zien. Ik heb mijn leven terug en ik kan gewoon mijn eigen capaciteiten gebruiken die ik voorheen niet kon.

  • #81

    W. (dinsdag, 03 oktober 2023 20:12)

    Van te voren was ik enorm sceptisch over hypnotherapie maar ik voelde me meteen op mijn gemak bij Jeroen. Ik liep al een hele tijd rond met een onrustig gevoel en legde de lat altijd hoog voor mezelf. Dankzij de gesprekken/hypnose met Jeroen voel ik me een stuk beter en is het onrustige gevoel weg. Ik zou het iedereen aanraden om het te proberen. Mocht Jeroen je niet kunnen helpen dan zal hij dit ook eerlijk zeggen. Nogmaals bedankt!

  • #80

    I. (vrijdag, 22 september 2023 21:08)

    Als je iemand zoekt die je écht ziet en naar je luistert, waar je je snel op je gemak voelt en een hele aanstekelijke (prettige!) energie heeft, dan stop maar met zoeken, dan moet je bij Jeroen zijn! Hij is énorm vakbekwaam, eerlijk en enthousiast. Door een onderliggende angst lukte het mij maar niet om af te vallen. Na 1 sessie is dit opgelost en vlogen de eerste kilo's eraf! Het bijzondere is dat het mij ook nog heel veel andere inzichten heeft gegeven. Jeroen, nogmaals super bedankt!

  • #79

    Venus Karim (maandag, 28 augustus 2023 19:04)

    Graag intake voor stoppen met roken

  • #78

    Marloes (maandag, 26 juni 2023 09:42)

    Ik worstelde al jaren met de angst om te vliegen. Hoewel ik wist dat deze angst een dieper liggende oorzaak had lukte het me niet om te vertrouwen dat ik van de angst of zou komen. Al die jaren therapie hadden me nog niet vooruit geholpen.
    Na een kennismaking met Jeroen voelde ik al direct een klik. De eerlijke aanpak van Jeroen en de doortastende manier van vragen stellen maakte al snel helder waar het werkelijke probleem zat.
    In 1 sessie ben ik met Jeroen tot de kern van mijn angst gekomen.
    Het machteloze gevoel dat ik al jaren had , het gevoel geen controle hebben ,kan ik vervangen door een kracht in mezelf.
    Na de 1e sessie voelde ik me sterker en kon ik de angst niet meer oproepen. Jeroen heeft me het vertrouwen in mezelf terug gegeven.
    Hoewel in zelf na 1 sessie nog niet overtuigd was dat de angst echt weg was , heeft Jeroen me laten ervaren dat dit wel zo was. Die 2e sessie die ik dacht nodig hebben, was al niet meer nodig.
    Ik ben in het vliegtuig gestapt en ik kon ergens niet geloven dat de angst er niet meer was. Het gevoel om na jaren van angst bevrijd te zijn is ongelofelijk fijn.
    De persoonlijke aanpak van Jeroen en zijn kritische diepgaande vragen hebben er toe geleid dat ik weer met vertrouwen verder kan.
    En ik kan niet genoeg zeggen hoe dankbaar ik daar voor ben.

  • #77

    Samira (maandag, 22 mei 2023 20:20)

    In december heb ik een therapie gehad bij Jeroen, na deze keer nooit meer last gehad van mijn eetstoornis. Niet te geloven dat ik na een keer al zo goed geholpen was!

  • #76

    Karin (maandag, 22 mei 2023 05:12)

    Ik ben naar Jeroen gegaan voor af te vallen .Maar was een emotie eter.Is begonnen met het probleem aan te pakken waardoor ik ging eten. Dit heeft hij helemaal weg genomen .Dat er geen sessie meer nodig was voor af te vallen ben inmiddels ruim 20 kilo kwijt in 15 weken tijd en ben een heel ander mens geworden . Jeroen nogmaals mijn dank

  • #75

    Marjo T. (vrijdag, 19 mei 2023 10:51)

    Ik was erg angstig en bang. Ik durfde niet meer van opstapjes en stoepen te lopen. Zo gauw als ik bij een stoeprand kwam, " bevroor" ik en kon ik niet meer verder.
    Jeroen heeft mij in enkele sessies geholpen en de stoepen zijn geen enkel probleem meer.
    Jeroen is vriendelijk, open en luistert aandachtig naar je. Gaat tot in de kern van het probleem.
    Ik ben héél blij dat ik geweest ben!!

  • #74

    Marjon (maandag, 01 mei 2023 09:54)

    Ruim een jaar geleden ben ik bij Jeroen geweest voor een sessie om te stoppen met roken. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. De eerste weken na de sessie dacht ik nog geregeld aan sigaretten maar had geen drang om er een op te steken. En dat heb ik ook niet meer gedaan. Ik weet dat ik gerookt heb maar als ik wel eens aan een sigaret denk of iemand in mijn buurt steekt er eentje op, dan heb ik daar geen gevoel van ‘ik moet roken’ meer bij. Zo bijzonder dat je dus ook zo kunt stoppen met roken. De sessie met Jeroen was ook heel erg prettig, hij stelt je enorm op je gemak waardoor je snel tot de kern van jouw probleem kunt komen. Al met al een geslaagde sessie.

  • #73

    Sanne (dinsdag, 18 april 2023 11:24)

    Na mijn tweede burn out besloot ik om met Jeroen te gaan praten op advies van een vriendin van mij. Na een uitgebreid gesprek kwamen we op een voor mij heel beklemmend gevoel uit wat mij al 40 jaar op de achtergrond belemmert en voor stress zorgt.
    Dit gevoel heb ik met Jeroen 'vervangen' voor een nieuw gevoel. Daarna viel er een last van mijn schouders en voel ik mij nu vele malen 'lichter'. Dit heeft mij heel erg geholpen.

  • #72

    Riekie Paas (donderdag, 13 april 2023 16:09)

    Ik heb of ja nu had een extreme angst voor slangen. Geen idee hoe ik hier aan kwam, maar het was in ieder geval niet fijn. Zijn er ergens slangen dan zie ik ze. Angst werd zo extreem dat ik mijn vakantie wilde gaan omboeken.Had nl gelezen en ook foto's gezien van Boa's op Aruba. Na zoeken op internet kwam ik bij hypnosepraktijk Weert uit .Had hier een goed gevoel bij en wilde dit proberen.
    Bij binnenkomst ratelde ik al mijn verhaal af...Jeroen wilde nog veel uitleggen maar ik wilde zo snel mogelijk van mijn angst en paniek af. Voelde me meteen op mijn gemak en vertrouwde Jeroen. Binnen een uur was mijn angst en paniek weg. Dacht nog dat kan niet zo zijn. Thuis meteen weer de foto's opgezocht, waar ik zo van in paniek raakte voor mijn bezoek aan Jeroen. Kwam dan bijna aan het braken zo extreem. Nu gebeurde niets...Voelde wel wat spanning en kon dat gevoel niet goed plaatsen. Geen paniek, geen angst.
    Na nog een bezoek aan Jeroen wist ik dat dit spannende gevoel niets met angst te maken heeft. Gewoon" gezonde" spanning van hoe het zou zijn als ik op vakantie een slang zou tegenkomen.
    Ik ben nu terug vakantie en ja ik heb slangen gezien. Gebeurde niets, vond het wel beetje eng. Heb geen paniek gevoeld.
    Zo blij dat ik naar Jeroen gegaan ben.
    Kan iedereen aanraden in ieder geval het gesprek met Jeroen aan te gaan.
    Hij geeft meteen aan of hij je kan helpen.
    Ik ben blij de stap gezet te hebben. Slangen zullen nooit mijn lievelingsdieren worden.
    Weet echter zeker dat ik die paniek en extreme angst ook niet meer zal hebben.
    Dank hiervoor.
    Zal Jeroen wel nog eens bezoeken,maar dan met mijn dochter. Zij struggled met een eetstoornis en wil het gesprek aangaan of Jeroen haar kan helpen.
    Binnekort plannen we dus nog een bezoek in

  • #71

    Tessa van L (dinsdag, 11 april 2023 09:26)

    Een tijd geleden kwam ik langs met een angst voor overgeven. Na 1 sessie leek het al alsof ik hier vanaf was. Voordat ik mijn sessie had durfde ik niet op openbare plekken naar het toilet en was ik continu aan het stressen. Na mijn sessie was dit compleet verdwenen. Ik kan nu weer met rust ergens heen en ik zit niet meer met onrust in mijn hoofd.
    Heel erg bedankt!

  • #70

    Monique ter Horst (maandag, 30 januari 2023 18:48)

    Ik wil graag in Weert hypnotherapie hebben, om van het roken af te komen.
    Ik heb momenteel een longaanval, en heb long emfyseem.
    Ik wil en moet echt stoppen met die rot gewoonte.

  • #69

    Jules van de Voort (vrijdag, 02 december 2022 12:19)

    Hallo na 45 jaar gerookt te hebben en meerdere stoppogingen gedaan te hebben. Was dit mijn laatste redmiddel. En het is gelukt. 13 september geweest en nu in november nog steeds rookvrij. Nooit verwacht maar wel gelukt. Top thanx.

  • #68

    Hanneke (dinsdag, 15 november 2022 15:44)

    Na lang twijfelen afspraak gemaakt bij Jeroen. Eerlijk gezegt geloofde ik er niet echt in. Maar de schop onder me kont heeft gewerkt, nu al 26 dagen rookvrij en ben echt trots op mezelf. Heb zeker 20 jaar gerookt en nooit echt een poging gedaan om te stoppen want dat kon ik toch niet (dacht ik).
    Jeroen bedankt �

  • #67

    Danny (maandag, 03 oktober 2022 17:14)

    Na 50 jaar roken werd het tijd om te stoppen (hartinfarct). Verschillende manieren geprobeerd en niets dat definitief werkte, na met Verschillende mensen gepraat te hebben op zoek gegaan naar een hypnose praktijk. Deze gevonden in Weert. Na de afspraak gemaakt te hebben kwamen de zenuwen, wat te verwachten en hoe gaat alles in zijn werk , is het hokus pokus ?. Dit blijkt na de afspraak dus niet Jeroen is een zeer bekwaam begeleider en heeft mij na 1 sessie van mijn roken afgeholpen. Niet dat ik niet meer aan een sigaret denk maar ik heb geen behoefte meer aan een sigaret.
    Heren, hartelijk bedankt voor mij te helpen

  • #66

    Claudia (woensdag, 17 augustus 2022 11:38)

    Jeroen zei tegen me: jij gaat een heel andere vakantie tegemoet en ik dacht vast wel, eerst maar eens even zien. Maar hij had gelijk. 1 sessie was er nodig om me te bevrijden van een gevoel wat ik al het grootste gedeelte van mijn leven met me meedroeg en als een molensteen om mijn nek hing. Ik doe het niet goed, ik bén niet goed. Jaren van therapie, coaching etc. wat me niet bracht waar ik na 1 sessie met Jeroen ben gekomen. Het is geen wondermiddel, er is nog steeds werk aan de winkel maar het heeft me wel rust en de ruimte gegeven om anders naar dingen te kijken en de mogelijkheid mijn gedrag aan te passen. Ik ben Jeroen heel dankbaar en ik zou tegen iedereen zeggen; gun het jezelf om het te proberen. Wat heb je te verliezen?

  • #65

    Nel reijven (maandag, 01 augustus 2022 21:58)

    Ik ben bij Jeroen gekomen om te stoppen met roken , ben nu 6 weken gestopt en heb t niet echt moeilijk gevonden soms nog wel zin in een sigaret maar de gedachte is dan weer snel weg , de gewoonte om een sigaret te nemen was sterker dan t roken , ben ook super blij dat t mij zo goed af gaat Jeroen bedankt �

  • #64

    Helene (vrijdag, 01 juli 2022 10:16)

    Na een lange zoektocht, eindelijk iets gevonden wat me echt heeft geholpen! Doordat Jeroen mij tijdens de intake anders liet kijken/denken, bleek mijn probleem, volgens hem, niet zo groot als ik dacht. Ik ben uitermate gevoelig (Hsp) en had daar erg veel last van. Prikkels, angsten, pleasegedrag etc. In de hypnosesessie heeft hij een soort van gevoel weggehaald wat me belemmerde. Ik was erg sceptisch, zelfs toen ik daar weg ging. Maar nu 2 maanden later kan ik niet anders zeggen dat ik me echt weer super goed voel. Ik ben weer blij met wie ik ben. Nogmaals dank voor deze mooie verandering. Ik zou het andere dan ook echt aanbevelen. Jeroen is nuchter, eerlijk en recht voor z'n raap.

  • #63

    Anneke (woensdag, 19 januari 2022 16:05)

    6 september voor de eerste kennismaking bij Jeroen geweest omdat ik wilde afvallen en het maar niet lukte. Inmiddels 13 kilo kwijt en een heel stuk lekkerder in mijn vel. Kan het echt iedereen aanraden. Echt een hele fijne ervaring. Dankjewel Jeroen

  • #62

    Maud (dinsdag, 30 november 2021 11:02)

    Wauw, na een praatje met Jeroen en een korte visualisatie oefening ben ik van mijn angst voor braken af!
    Het vervelende, zenuwachtige en akelige gevoel is vervangen door een neutraal gevoel waardoor het oké is om met situaties in aanraking te komen die te maken hebben met braken.

    Een aanrader voor iedereen om kennis te maken met Jeroen!
    Dankjewel!

  • #61

    Ingrit (donderdag, 11 november 2021 19:56)

    Zo bijzonder dit !!! We waren op zoek naar iets voor onze relatieproblemen . Komen we bij Jeroen en na een gesprek met mijn partner en mij dacht Jeroen dat het probleem bij mij lag .Door nare ervaringen uit mijn vorige relatie, wat al 25 jaar geleden is, en het overlijden van mijn moeder had ik alles weggeduwd en er een muur omheen gebouwd . Hij zei als je jezelf goed voelt komt vaak alles goed .En inderdaad bij mij is het wel zo gegaan. Ik weet nog alles van de hypnose wat en waar ik aan dacht ,en dat de tranen gewoon over mijn wangen rolde , zo bijzonder dit .Ik heb zelf gekozen om al die pijn een zwarte steen te noemen en heb deze ook zelf weggegooid .En hoe ik me nu voel na zoveel jaren is geweldig .Het is nu een maand geleden en ik voel me echt goed .En de eerlijkheid van Jeroen waardeer ik zeer zeker.Jeroen nogmaals bedankt!!

  • #60

    Jenny (maandag, 06 september 2021 19:54)

    Geen lange en pijnlijke therapie sessies nodig om geholpen te worden. Ik voel me zo veel rustiger van binnen.

  • #59

    Joel (donderdag, 05 augustus 2021 13:58)

    Zoals beloofd;). Ben hier In februari geweest. Via een goede vriendin van me bij Jeroen terecht gekomen. Hij heeft me binnen 2 afspraken verlost van al mijn angsten en een rot gevoel wat ik al eigenlijk heel mijn leven met me meedroeg.
    Ben nog steeds verbaasd dat het is gelukt. Voel me nog steeds super goed! Dus nogmaals dank!!

  • #58

    Vivian (zondag, 11 juli 2021 09:49)

    Ik was op zoek naar een methode om van mijn steeds terugkerende, frustrerende dromen af te komen en kwam terecht bij Jeroen. Door zijn therapie in combinatie met fijne gesprekken ben ik niet alleen van deze dromen af, het heeft me zelfs veel meer gebracht dan dat. Ik heb verdrietige gevoelens vanuit het verleden een plekje kunnen geven. Het was een heel bijzondere en fijne ervaring. Nogmaals super bedankt Jeroen! Wat jij doet is heel bijzonder.

  • #57

    Latoya (donderdag, 01 juli 2021 12:15)

    Voor mij stressvolle situaties verergerde en versterkte mijn allergieën. Na het kennismakingsgesprek was ik direct overtuigd dat Jeroen mij kon helpen. Gelijk tijdens de eerste sessie heeft Jeroen me van dat belemmerende gevoel af geholpen. Ik ervaar veel meer rust en dit heeft gelijk invloed op mijn allergieën. Ik zit beter in mijn vel, letterlijk en figuurlijk!

  • #56

    Stephanie (vrijdag, 25 juni 2021 21:27)

    Lang getwijfeld, maar o zo blij dat ik dit uiteindelijk gedaan heb. Dankzij Jeroen snap ik mijzelf beter en voel ik me weer fantastisch over mijzelf. Voel me sterk en zelfverzekerd, ben niet meer aan t vechten, en slaap zelfs veel beter. Ik heb er uiteindelijk maar 2 sessies voor nodig gehad. Voelde me meteen op mijn gemak. Serieus genomen en vooral begrepen. Wat ik vaak miste in mijn vorige therapieën. Het is een super fijne combinatie van coaching en hypnotherapie. Zeer dankbaar. Nogmaals onwijs bedankt voor alles.

  • #55

    Jenny (vrijdag, 28 mei 2021 16:37)

    Ik ben iemand die een beetje sceptisch is in of dingen werkend zijn of niet. Ook hier was ik erg bang dat ik weer niet geholpen kon worden. Ik bleef mijn eigen gevoel tegenspreken tot dat niet alleen de therapie van jeroen werkend bleek te zijn, maar ook echt zijn woorden. Zijn woorden in combinatie met de therapie hebben een veranderende werking gehad op mijn gesteldheid en mijn mindset, wat ik vooraf nooit verwacht had. Ik wil hem graag veranderen voor het keerpunt in mijn leven

  • #54

    Sil (woensdag, 26 mei 2021 07:53)

    Bij Jeroen terecht gekomen terwijl ik in een rolstoel zat met een conversiestoornis/fns, ik kon niet meer lopen al een jaar. Na de eerste sessie ging ik lopend naar buiten, zo bijzonder! Ook mijn gevoel aangepakt kwa verdriet pijn en angsten, en ook hier ervaar ik meer rust in!

  • #53

    Dimitri (zaterdag, 08 mei 2021 19:55)

    Ik ben na 1 sessie 25kg afgevallen, nooit gedacht dat het zou gaan werken! Ik raad het iedereen aan om het te doen of proberen. Jeroen je bent een Topper!

  • #52

    Christel (woensdag, 21 april 2021 11:21)

    Zoals beloofd mijn ervaring: Ik ben 6 weken geleden bij Jeroen geweest. Ik wilde graag afvallen, ongeveer 10 kg.
    Een prettig maar wel indringend gesprek volgde . Waarom wil je afvallen, waarom lukt t niet, eetgewoontes, hoeveel eet je. Ik kreeg inzicht in mijn veranderde leefsituatie, kinderen zijn ouder, ik hoef voor hen niet meer te zorgen maar heb ook niet echt een nieuw invulling gevonden/ gezocht. Ook bleek dat ik niet wist hoeveel ik at gedurende de dag, dat ik te snel en zonder enige aandacht at. We besloten de 1e keer geen behandeling te doen, maar eerst thuis middels een app te registreren wat en wanneer ik at en met aandacht rustig te eten. Alleen dit gesprek had me al erg goed gedaan, bewust wording is echt de 1e stap. Na 2 weken was het 2e deel van de 1e afspraak. Toen was ik al 2 kg kwijt, puur door de tijd te nemen om maaltijden rustig te eten. Tijdens het 2e gesprek had je indringende vragen, ik hoorde mezelf dingen zeggen waar ik me totaal niet bewust van was. Ik dacht dat ik zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen in het leven stond. Door je vragen en mijn antwoorden merkte ik dat dat niet helemaal klopte. Tijdens de sessie werden zaadjes gepland over hoe ik me sterker kon voelen, zelfverzekerd kan zijn, omgaan met eten.
    Ik voelde me erg prettig na deze afspraak, ook wat emotioneel in de auto terug naar huis. Afvallen gaat rustig en geleidelijk, ben ik eigenlijk niet eens echt mee bezig. Ik voel me veel sterker en zelfverzekerd, op ben bezig met een cursus . Ben erg blij dat ik de stap heb gezet om een afspraak met Jeroen te maken.

  • #51

    Anna (vrijdag, 12 maart 2021 14:24)

    Jeroen had me zo goed geholpen met mijn depressieve gevoelens, dat ik na een jaar nog een keer ben teruggekomen om van mijn faalangst af te komen. Van mijn depressie en faalangst had ik al zeker 20 jaar last, maar nu niet meer. Ik voel me super goed! Bedankt Jeroen!

  • #50

    . (vrijdag, 19 februari 2021 20:05)

    Heeft heel erg geholpen kwam er binnen met veel pijn en angst die ik al sinds mn 5e vast hield ging na 2 sessies helemaal oke weer naar huis , heel dankbaar !

  • #49

    Yvonne (zondag, 03 januari 2021 13:29)

    1 maand geleden naar Jeroen gegaan voor een kennismakingsgesprek omdat ik dicht tegen een zware depressie aan zat.
    Paar dagen daarna mijn eerste sessie gehad en voelde mij meteen een ander mens vorige week de tweede gehad was misschien niet nodig maar dacht ff de puntjes op de i zetten.
    Jeroen bedankt ik zal je bij iedereen aan raden. Top Bedankt

  • #48

    Sylvia (donderdag, 24 december 2020 09:49)

    Ik heb nu 2 sessies gehad bij Jeroen. Na de 1e sessie al van mijn angst af. De 2e sessie stond in het teken van spanningen en die weet ik nu ook beter te beheersen en heb er meer controle over. Jeroen, heel erg bedankt voor je hulp!

  • #47

    Agnieszka (zaterdag, 28 november 2020 23:10)

    Ergens in september kwam ik bij Jeroen voor hulp om af te vallen. Ik was sceptisch of dat echt zou werken, maar niet geschoten is altijd mis, zegt gezegde. En wat ben ik blij dat ik deze stap gezet had. Met afdwalen gaat het geweldig. Ben inmiddels van maat 48/50 naar 44/46. Heb ook stuk van me verleden kunnen verwerken.
    Jeroen dank je wel voor je inzet en hulp. Topper!! Echt een aanrader!!

  • #46

    Stijn (37j) (zondag, 08 november 2020 16:24)

    Zoals beloofd deel ik mijn ervaring.. Door omstandigheden uit mijn verleden ben ik al jarenlang op zoek geweest naar rust in mijn leven. Nu, na slechts 2 afspraken, weer (bijna) helemaal de oude! Ik had last van een depressie/angsten. Bijna 7 jaar lang van praktijkondersteuner naar psycholoog naar gedragstherapie . Niemand kon mij echt helpen. Ik moest er maar mee leren leven werd er gezegd. Per toeval bij Jeroen terecht gekomen. Wat een verademing. Eindelijk werd ik echt gehoord en serieus genomen. De coaching was direct en de hypnosesessies waren bijzonder. Ben hier 2 keer geweest. Voel me weer goed over mijzelf en barst weer van de energie. Ik heb er weer zin in! Echt super bedankt. Mijn partner is nu ook overtuigd en komt binnenkort ook ;)

  • #45

    Marsha (woensdag, 28 oktober 2020 18:02)

    Het enthousiasme waarmee Jeroen met je hulpvraag aan de gang gaat is zo bijzonder �. Ons zoontje, die voor angsten en nachtmerries kwam, sliep na de eerste behandeling alweer de hele nacht door!!! Een verademing voor het hele gezin�.
    Jeroen super bedankt, wat zijn wij blij jouw praktijk gevonden te hebben!!!

  • #44

    Danny (woensdag, 21 oktober 2020 09:12)

    Ik ben hier geweest in het kader van stoptober. Had nooit verwacht dat hypnotherapie zou werken. Riep elk jaar dat ik nu echt zou gaan stoppen. Ik had inmiddels alles al geprobeerd. Van medicatie tot coaching tot pure wilskracht. Nu hypnose gedaan. Kan niet anders zeggen dat ik verbaasd ben wat 1 sessie doet met een mens. Ik kwam binnen met de overtuiging dat ik niet zonder die sigaret kon. Dat gaf ik ook aan tijdens het intakegesprek. Echter na een uurtje kletsen over de redenen van het roken, had ik al een heel ander gevoel. Had er zelfs al een beetje zin in om te stoppen. Tijdens de sessie heeft Jeroen een soort van gesprek gevoerd met mijn onderbewustzijn. Ik heb alles meegekregen, maar wel in een soort van roes. Overigens nooit het gevoel gehad dat ik geen controle heb. (Daar was ik een beetje bang voor nl) Het was zeer fijn, ontspannen en verhelderend. Na de sessie voelde ik me super lekker. Alsof ik een powernap had gedaan. Ik ben daar weggegaan en heb nooit meer gerookt! Ongelooflijk maar waar. Ik voel me trots en heb er eigenlijk spijt van dat ik dit niet eerder heb gedaan. Aanrader!!

  • #43

    Eleonoor (dinsdag, 06 oktober 2020 08:41)

    In Augustus 2020 bij Jeroen geweest om af te vallen. Wist niet wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk een bijzondere en mooie ervaring gehad. Tijdens het intake gesprek ging het niet alleen over het afvallen, maar zijn we ook naar mijn verleden gegaan, mijn gevoel/angsten, naar de bron van alles. Het voelde heel vertrouwd en alles is bespreekbaar. Ging er met een glimlach weg ! Nu 2 maanden later nog steeds die glimlach. Met het afvallen gaat het goed, maar ook een stukje pijn is niet meer aanwezig op de voorgrond en dat geeft mij energie. Het heeft mij positief veranderd !

    Jeroen bedankt voor je bijdrage hieraan, je bent een topper !

Meer ervaringen kunt u vinden op onze Facepookpagina