Hoe cliënten hypnotherapie ervaren.

Wilt u wat kwijt over de behandeling of over hypnotherapie bij hypnosepraktijk Weert-Venlo?

Deel het hier met anderen. 

Commentaren: 13
  • #13

    Monica D (vrijdag, 14 juni 2019 22:03)

    Na bijna 25 jaar gerookt te hebben en na vele geldverspillingen aan pleisters,pillen, laser en acupunctuur heb ik ervoor gekozen om het voor de laatste keer te proberen met hypnose.
    En ik kan alleen maar zeggen ‘had ik het maar 20 jaar eerder geweten’ had het me veel geld en ook zeker mijn gezondheid bespaart!
    Ik kan het iedereen aanraden gewoon de knoop doorhakken en maak een afspraak. Bedankt Jeroen.

  • #12

    Denise (donderdag, 13 juni 2019 08:33)

    Ik ben, ongeveer een maand geleden, hier geweest voor afvallen. Ik geloofde er eigenlijk niet in. Maar een vriendin was hier al geweest, en zei dat ik dit ook moest proberen.Gaat gek genoeg super goed. Ik zit veel sneller vol. Hele fijne ervaring, en totaal niet eng ofzo. Ben inmiddels al bijna 5 kilo kwijt, zonder moeite.

  • #11

    Margot (donderdag, 23 mei 2019)

    Ik heb de therapie als erg goed ervaren, jeroen is een nuchtere gast en laagdrempelig, geen abracadabra of rare fratsen. Gewoon to the point Komen. Ik kwam bij Jeroen voor de onrust in mijn lichaam weg te halen, en dit is na twee sessies gelukt. Wat een rust kan je dan ineens ervaren.. Heerlijk! Bedankt en zeker een aanrader

  • #10

    Randy (dinsdag, 07 mei 2019 15:27)

    Ander half maand geleden ongeveer vertelde een vriend van mij dat hij gestopt was met roken,
    Ik keek hem aan alsof ik het in Keulen hoorde donderen want hij rookte 2 xxl pakjes sigaretten per dag.
    Hoe heb je dat gedaan dan vroeg ik hem en hij vertelde me dat hij onder hypnose gestopt was met roken.
    Heb hem gelijk het telefoon nr gevraagd maar het heeft toch zeker een week geduurd voordat ik moed bij elkaar had geraapt om te bellen. Daar ik zelf al 42 jaar mijn nicotine stokjes nodig had en zelf ook een beetje sceptisch tegenover hypnose stond, dacht ik baat het niet dan schaad het ook niet.
    Uiteindelijk dus naar Weert gegaan en na een uurtje of 2 later naar buiten gegaan als niet roker.
    Hoe hij het precies gedaan heeft dat weet ik niet maar heb nu al 5 weken geen sigaret meer aan geraakt.
    Jeroen, bedankt kerel

  • #9

    Melissa (dinsdag, 07 mei 2019 15:26)

    Thanks Jeroen voor je goeie hulp. Ik had nooit verwacht dat het me zo makkelijk af zou gaan!
    Het is leuk en interessant om te zien hoe passievol je over je werk verteld. Ik was van te voren een beetje zenuwachtig, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Maar ik voelde me meteen al op mijn gemak en dit zorgde ervoor dat ik het ook niet meer spannend vond.
    Ik wilde al langer stoppen, maar het lukte me niet alleen. Dit was het zetje dat ik nodig had!

    een echte aanrader!!

  • #8

    Ed (dinsdag, 12 februari 2019 14:12)

    Afgelopen dinsdag ben ik een niet roker geworden! Nu 6 dagen later nog steeds compleet rook vrij!! Dus.... ik kan het iedere roker aanraden!!
    Hypnosepraktijk Weert Venlo, bedankt!!

  • #7

    Linsey (maandag, 04 februari 2019 11:05)

    Ik heb 10 jaar gerookt, en kwam er op geen enkele manier van af. Ik hoorde al wat vaker dingen om mijn heen over hypnose, maar het duurde even voor ik de stap zette. Via Google kwam ik terecht bij Jeroen, heb contact met hem op genomen en het voelde meteen vertrouwt. Een week geleden ben ik onder hypnose gegaan, en vanaf dat moment geen sigaret meer aangeraakt. Totaal geen behoefte, geen eet buien, ben nog steeds super vrolijk, en totaal geen last als mensen om me heen roken! Echt ongelofelijk maar ben er helemaal vanaf! Echt geweldig, zo blij dat ik het gedaan heb! Dankjewel Jeroen!

  • #6

    Tim M. (zondag, 23 december 2018 16:47)

    Aparte en positieve ervaring. Nooit gedacht dat ik zo kon ontspannen. Had last van slaapproblemen. Gebruikte al een behoorlijke tijd slaappillen om te kunnen slapen. Een week of 6 terug een sessie gehad. Na de sessie geen slaappillen meer nodig gehad. Geen idee hoe het kan. Door de tips die Jeroen me tijdens de sessie gaf, lukte het me om ze links te laten liggen. Ben super blij dat ik daar vanaf ben. Bedankt. Aanrader dus!

  • #5

    Mitch (dinsdag, 18 december 2018 20:09)

    Een goed gesprek met een duidelijke missie waar jezelf achter staat. Jeroen weet waar hij mee bezig is en na 10 dagen heb ik nog geen sigaret gerookt en denk ik daar eigenlijk ook niet meer aan. Ik zou deze praktijk aanbevelen.

  • #4

    Angelique (woensdag, 17 oktober 2018 07:58)

    Toen ik 4 weken geleden bij Jeroen kwam had ik alleen de hoop dat hij me kon helpen. Geloven dat hypnose ging werken was voor de nuchtere persoon die ik ben wel lastig maar ik ben super blij dat ik het toch gedaan heb. Zonder enige moeite ben ik gestopt met roken door slechts die ene sessie bij Jeroen, helemaal top!

  • #3

    Janne Selen (maandag, 24 september 2018 08:40)

    Ik ben enorm blij dat ik de stap heb genomen om een afspraak te maken met Jeroen. Jeroen stelde me enorm om mijn gemak. Hij is nuchter en helder in zijn communicatie & werkwijze. Ik kan het iedereen aanraden!

  • #2

    Jennifer Caals (dinsdag, 04 september 2018 18:18)

    Als zeer pretig ervaren de hypnose. Het heeft erg goed geholpen. Ik geef het door aan mijn vrienden en kennisen. Bedankt Jeroen �

  • #1

    Marielle coenen (maandag, 02 juli 2018 17:18)

    Ik ben al jaren aan het vechten tegen overgewicht en val ook veel af, maar kom iedere keer nog meer aan. Ik was dit zat en besloot na wat inlezen over hypnose de stap te wagen. Ik kwam terecht bij Jeroen en voelde me meteen op mijn gemak bij hem. Ik ben 2 weken onder hypnose gegaan en de knop is om. Ik ben heel gemotiveerd om gezond te eten. Jeroen legt goed uit wat hij gaat doen en ik kan hem iedereen aanraden. De eerste kilo's zijn er alweer af en dat voelt goed.

Meer ervaringen kunt u vinden op onze Facepookpagina