Hoe cliënten hypnotherapie ervaren.

Wilt u wat kwijt over de behandeling of over hypnotherapie bij hypnosepraktijk Weert-Venlo?

Deel het hier met anderen. 

Commentaren: 8
 • #8

  Ed (dinsdag, 12 februari 2019 14:12)

  Afgelopen dinsdag ben ik een niet roker geworden! Nu 6 dagen later nog steeds compleet rook vrij!! Dus.... ik kan het iedere roker aanraden!!
  Hypnosepraktijk Weert Venlo, bedankt!!

 • #7

  Linsey (maandag, 04 februari 2019 11:05)

  Ik heb 10 jaar gerookt, en kwam er op geen enkele manier van af. Ik hoorde al wat vaker dingen om mijn heen over hypnose, maar het duurde even voor ik de stap zette. Via Google kwam ik terecht bij Jeroen, heb contact met hem op genomen en het voelde meteen vertrouwt. Een week geleden ben ik onder hypnose gegaan, en vanaf dat moment geen sigaret meer aangeraakt. Totaal geen behoefte, geen eet buien, ben nog steeds super vrolijk, en totaal geen last als mensen om me heen roken! Echt ongelofelijk maar ben er helemaal vanaf! Echt geweldig, zo blij dat ik het gedaan heb! Dankjewel Jeroen!

 • #6

  Tim M. (zondag, 23 december 2018 16:47)

  Aparte en positieve ervaring. Nooit gedacht dat ik zo kon ontspannen. Had last van slaapproblemen. Gebruikte al een behoorlijke tijd slaappillen om te kunnen slapen. Een week of 6 terug een sessie gehad. Na de sessie geen slaappillen meer nodig gehad. Geen idee hoe het kan. Door de tips die Jeroen me tijdens de sessie gaf, lukte het me om ze links te laten liggen. Ben super blij dat ik daar vanaf ben. Bedankt. Aanrader dus!

 • #5

  Mitch (dinsdag, 18 december 2018 20:09)

  Een goed gesprek met een duidelijke missie waar jezelf achter staat. Jeroen weet waar hij mee bezig is en na 10 dagen heb ik nog geen sigaret gerookt en denk ik daar eigenlijk ook niet meer aan. Ik zou deze praktijk aanbevelen.

 • #4

  Angelique (woensdag, 17 oktober 2018 07:58)

  Toen ik 4 weken geleden bij Jeroen kwam had ik alleen de hoop dat hij me kon helpen. Geloven dat hypnose ging werken was voor de nuchtere persoon die ik ben wel lastig maar ik ben super blij dat ik het toch gedaan heb. Zonder enige moeite ben ik gestopt met roken door slechts die ene sessie bij Jeroen, helemaal top!

 • #3

  Janne Selen (maandag, 24 september 2018 08:40)

  Ik ben enorm blij dat ik de stap heb genomen om een afspraak te maken met Jeroen. Jeroen stelde me enorm om mijn gemak. Hij is nuchter en helder in zijn communicatie & werkwijze. Ik kan het iedereen aanraden!

 • #2

  Jennifer Caals (dinsdag, 04 september 2018 18:18)

  Als zeer pretig ervaren de hypnose. Het heeft erg goed geholpen. Ik geef het door aan mijn vrienden en kennisen. Bedankt Jeroen �

 • #1

  Marielle coenen (maandag, 02 juli 2018 17:18)

  Ik ben al jaren aan het vechten tegen overgewicht en val ook veel af, maar kom iedere keer nog meer aan. Ik was dit zat en besloot na wat inlezen over hypnose de stap te wagen. Ik kwam terecht bij Jeroen en voelde me meteen op mijn gemak bij hem. Ik ben 2 weken onder hypnose gegaan en de knop is om. Ik ben heel gemotiveerd om gezond te eten. Jeroen legt goed uit wat hij gaat doen en ik kan hem iedereen aanraden. De eerste kilo's zijn er alweer af en dat voelt goed.

Meer ervaringen kunt u vinden op onze Facepookpagina