Hoe cliënten hypnotherapie ervaren.

Wilt u wat kwijt over de behandeling of over hypnotherapie bij hypnosepraktijk Weert-Venlo?

Deel het hier met anderen. 

Commentaren: 60
  • #60

    Jenny (maandag, 06 september 2021 19:54)

    Geen lange en pijnlijke therapie sessies nodig om geholpen te worden. Ik voel me zo veel rustiger van binnen.

  • #59

    Joel (donderdag, 05 augustus 2021 13:58)

    Zoals beloofd;). Ben hier In februari geweest. Via een goede vriendin van me bij Jeroen terecht gekomen. Hij heeft me binnen 2 afspraken verlost van al mijn angsten en een rot gevoel wat ik al eigenlijk heel mijn leven met me meedroeg.
    Ben nog steeds verbaasd dat het is gelukt. Voel me nog steeds super goed! Dus nogmaals dank!!

  • #58

    Vivian (zondag, 11 juli 2021 09:49)

    Ik was op zoek naar een methode om van mijn steeds terugkerende, frustrerende dromen af te komen en kwam terecht bij Jeroen. Door zijn therapie in combinatie met fijne gesprekken ben ik niet alleen van deze dromen af, het heeft me zelfs veel meer gebracht dan dat. Ik heb verdrietige gevoelens vanuit het verleden een plekje kunnen geven. Het was een heel bijzondere en fijne ervaring. Nogmaals super bedankt Jeroen! Wat jij doet is heel bijzonder.

  • #57

    Latoya (donderdag, 01 juli 2021 12:15)

    Voor mij stressvolle situaties verergerde en versterkte mijn allergieën. Na het kennismakingsgesprek was ik direct overtuigd dat Jeroen mij kon helpen. Gelijk tijdens de eerste sessie heeft Jeroen me van dat belemmerende gevoel af geholpen. Ik ervaar veel meer rust en dit heeft gelijk invloed op mijn allergieën. Ik zit beter in mijn vel, letterlijk en figuurlijk!

  • #56

    Stephanie (vrijdag, 25 juni 2021 21:27)

    Lang getwijfeld, maar o zo blij dat ik dit uiteindelijk gedaan heb. Dankzij Jeroen snap ik mijzelf beter en voel ik me weer fantastisch over mijzelf. Voel me sterk en zelfverzekerd, ben niet meer aan t vechten, en slaap zelfs veel beter. Ik heb er uiteindelijk maar 2 sessies voor nodig gehad. Voelde me meteen op mijn gemak. Serieus genomen en vooral begrepen. Wat ik vaak miste in mijn vorige therapieën. Het is een super fijne combinatie van coaching en hypnotherapie. Zeer dankbaar. Nogmaals onwijs bedankt voor alles.

  • #55

    Jenny (vrijdag, 28 mei 2021 16:37)

    Ik ben iemand die een beetje sceptisch is in of dingen werkend zijn of niet. Ook hier was ik erg bang dat ik weer niet geholpen kon worden. Ik bleef mijn eigen gevoel tegenspreken tot dat niet alleen de therapie van jeroen werkend bleek te zijn, maar ook echt zijn woorden. Zijn woorden in combinatie met de therapie hebben een veranderende werking gehad op mijn gesteldheid en mijn mindset, wat ik vooraf nooit verwacht had. Ik wil hem graag veranderen voor het keerpunt in mijn leven

  • #54

    Sil (woensdag, 26 mei 2021 07:53)

    Bij Jeroen terecht gekomen terwijl ik in een rolstoel zat met een conversiestoornis/fns, ik kon niet meer lopen al een jaar. Na de eerste sessie ging ik lopend naar buiten, zo bijzonder! Ook mijn gevoel aangepakt kwa verdriet pijn en angsten, en ook hier ervaar ik meer rust in!

  • #53

    Dimitri (zaterdag, 08 mei 2021 19:55)

    Ik ben na 1 sessie 25kg afgevallen, nooit gedacht dat het zou gaan werken! Ik raad het iedereen aan om het te doen of proberen. Jeroen je bent een Topper!

  • #52

    Christel (woensdag, 21 april 2021 11:21)

    Zoals beloofd mijn ervaring: Ik ben 6 weken geleden bij Jeroen geweest. Ik wilde graag afvallen, ongeveer 10 kg.
    Een prettig maar wel indringend gesprek volgde . Waarom wil je afvallen, waarom lukt t niet, eetgewoontes, hoeveel eet je. Ik kreeg inzicht in mijn veranderde leefsituatie, kinderen zijn ouder, ik hoef voor hen niet meer te zorgen maar heb ook niet echt een nieuw invulling gevonden/ gezocht. Ook bleek dat ik niet wist hoeveel ik at gedurende de dag, dat ik te snel en zonder enige aandacht at. We besloten de 1e keer geen behandeling te doen, maar eerst thuis middels een app te registreren wat en wanneer ik at en met aandacht rustig te eten. Alleen dit gesprek had me al erg goed gedaan, bewust wording is echt de 1e stap. Na 2 weken was het 2e deel van de 1e afspraak. Toen was ik al 2 kg kwijt, puur door de tijd te nemen om maaltijden rustig te eten. Tijdens het 2e gesprek had je indringende vragen, ik hoorde mezelf dingen zeggen waar ik me totaal niet bewust van was. Ik dacht dat ik zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen in het leven stond. Door je vragen en mijn antwoorden merkte ik dat dat niet helemaal klopte. Tijdens de sessie werden zaadjes gepland over hoe ik me sterker kon voelen, zelfverzekerd kan zijn, omgaan met eten.
    Ik voelde me erg prettig na deze afspraak, ook wat emotioneel in de auto terug naar huis. Afvallen gaat rustig en geleidelijk, ben ik eigenlijk niet eens echt mee bezig. Ik voel me veel sterker en zelfverzekerd, op ben bezig met een cursus . Ben erg blij dat ik de stap heb gezet om een afspraak met Jeroen te maken.

  • #51

    Anna (vrijdag, 12 maart 2021 14:24)

    Jeroen had me zo goed geholpen met mijn depressieve gevoelens, dat ik na een jaar nog een keer ben teruggekomen om van mijn faalangst af te komen. Van mijn depressie en faalangst had ik al zeker 20 jaar last, maar nu niet meer. Ik voel me super goed! Bedankt Jeroen!

  • #50

    . (vrijdag, 19 februari 2021 20:05)

    Heeft heel erg geholpen kwam er binnen met veel pijn en angst die ik al sinds mn 5e vast hield ging na 2 sessies helemaal oke weer naar huis , heel dankbaar !

  • #49

    Yvonne (zondag, 03 januari 2021 13:29)

    1 maand geleden naar Jeroen gegaan voor een kennismakingsgesprek omdat ik dicht tegen een zware depressie aan zat.
    Paar dagen daarna mijn eerste sessie gehad en voelde mij meteen een ander mens vorige week de tweede gehad was misschien niet nodig maar dacht ff de puntjes op de i zetten.
    Jeroen bedankt ik zal je bij iedereen aan raden. Top Bedankt

  • #48

    Sylvia (donderdag, 24 december 2020 09:49)

    Ik heb nu 2 sessies gehad bij Jeroen. Na de 1e sessie al van mijn angst af. De 2e sessie stond in het teken van spanningen en die weet ik nu ook beter te beheersen en heb er meer controle over. Jeroen, heel erg bedankt voor je hulp!

  • #47

    Agnieszka (zaterdag, 28 november 2020 23:10)

    Ergens in september kwam ik bij Jeroen voor hulp om af te vallen. Ik was sceptisch of dat echt zou werken, maar niet geschoten is altijd mis, zegt gezegde. En wat ben ik blij dat ik deze stap gezet had. Met afdwalen gaat het geweldig. Ben inmiddels van maat 48/50 naar 44/46. Heb ook stuk van me verleden kunnen verwerken.
    Jeroen dank je wel voor je inzet en hulp. Topper!! Echt een aanrader!!

  • #46

    Stijn (37j) (zondag, 08 november 2020 16:24)

    Zoals beloofd deel ik mijn ervaring.. Door omstandigheden uit mijn verleden ben ik al jarenlang op zoek geweest naar rust in mijn leven. Nu, na slechts 2 afspraken, weer (bijna) helemaal de oude! Ik had last van een depressie/angsten. Bijna 7 jaar lang van praktijkondersteuner naar psycholoog naar gedragstherapie . Niemand kon mij echt helpen. Ik moest er maar mee leren leven werd er gezegd. Per toeval bij Jeroen terecht gekomen. Wat een verademing. Eindelijk werd ik echt gehoord en serieus genomen. De coaching was direct en de hypnosesessies waren bijzonder. Ben hier 2 keer geweest. Voel me weer goed over mijzelf en barst weer van de energie. Ik heb er weer zin in! Echt super bedankt. Mijn partner is nu ook overtuigd en komt binnenkort ook ;)

  • #45

    Marsha (woensdag, 28 oktober 2020 18:02)

    Het enthousiasme waarmee Jeroen met je hulpvraag aan de gang gaat is zo bijzonder �. Ons zoontje, die voor angsten en nachtmerries kwam, sliep na de eerste behandeling alweer de hele nacht door!!! Een verademing voor het hele gezin�.
    Jeroen super bedankt, wat zijn wij blij jouw praktijk gevonden te hebben!!!

  • #44

    Danny (woensdag, 21 oktober 2020 09:12)

    Ik ben hier geweest in het kader van stoptober. Had nooit verwacht dat hypnotherapie zou werken. Riep elk jaar dat ik nu echt zou gaan stoppen. Ik had inmiddels alles al geprobeerd. Van medicatie tot coaching tot pure wilskracht. Nu hypnose gedaan. Kan niet anders zeggen dat ik verbaasd ben wat 1 sessie doet met een mens. Ik kwam binnen met de overtuiging dat ik niet zonder die sigaret kon. Dat gaf ik ook aan tijdens het intakegesprek. Echter na een uurtje kletsen over de redenen van het roken, had ik al een heel ander gevoel. Had er zelfs al een beetje zin in om te stoppen. Tijdens de sessie heeft Jeroen een soort van gesprek gevoerd met mijn onderbewustzijn. Ik heb alles meegekregen, maar wel in een soort van roes. Overigens nooit het gevoel gehad dat ik geen controle heb. (Daar was ik een beetje bang voor nl) Het was zeer fijn, ontspannen en verhelderend. Na de sessie voelde ik me super lekker. Alsof ik een powernap had gedaan. Ik ben daar weggegaan en heb nooit meer gerookt! Ongelooflijk maar waar. Ik voel me trots en heb er eigenlijk spijt van dat ik dit niet eerder heb gedaan. Aanrader!!

  • #43

    Eleonoor (dinsdag, 06 oktober 2020 08:41)

    In Augustus 2020 bij Jeroen geweest om af te vallen. Wist niet wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk een bijzondere en mooie ervaring gehad. Tijdens het intake gesprek ging het niet alleen over het afvallen, maar zijn we ook naar mijn verleden gegaan, mijn gevoel/angsten, naar de bron van alles. Het voelde heel vertrouwd en alles is bespreekbaar. Ging er met een glimlach weg ! Nu 2 maanden later nog steeds die glimlach. Met het afvallen gaat het goed, maar ook een stukje pijn is niet meer aanwezig op de voorgrond en dat geeft mij energie. Het heeft mij positief veranderd !

    Jeroen bedankt voor je bijdrage hieraan, je bent een topper !

  • #42

    Sytze (dinsdag, 29 september 2020 10:47)

    De oprechte benadering, aanpak en werkwijze van Jeroen is in alle opzichten uniek. Misschien nog wel belangrijker: die vent heeft in 1 sessie mijn leven positief veranderd.

  • #41

    Mariëlle (dinsdag, 22 september 2020 23:30)

    Vorige week bij Jeroen geweest om van mijn angst voor wespen af te komen. Ik was wat sceptisch over het hele gebeuren maar wilde er wel graag vanaf. Dus eerst een kennismakingsgesprek gehad en Jeroen heeft alles fijn uitgelegd. De dag erna kon ik toevallig nog terecht.
    Het was een bijzondere ervaring en nog kan ik het niet geloven maar het gevoel wat ik had is echt weg!

    Jeroen, heel erg bedankt!

  • #40

    D. (zondag, 13 september 2020)

    Ik had last van spanningsklachten als ik door had dat mensen naar me keken. Ik kreeg dan paniek en mijn lichaam begon heel erg te transpireren. Doordat dit gebeurde werd het alleen maar erger. Ik wist niet zo goed waar het aan lag maar doordat Jeroen in het gesprek bleef doorgraven bleek de onzekerheid een tijd terug te zijn ontstaan, en telkens als ik in diezelfde situatie terecht kwam reageerde mijn onderbewustzijn daarop. Dankzij de hypnose sessie zijn de klachten drastisch verminderd, en ben ik een stuk rustiger als mensen naar mij kijken. Ook het overmatig transpireren is daardoor verdwenen (zelfs met warm weer).

    Het is geen tovenarij, maar je onderbewuste beslist veel en veel meer dan je zou denken. De kracht van hypnotherapie is je onderbewuste iets anders te 'vertellen' waardoor het daar naar gaat handelen.

    Jeroen, dank voor de fijne sessie!

  • #39

    Nicole moris (donderdag, 10 september 2020 20:44)

    op 25 november vorig jaar bij Jeroen geweest om te stoppen met roken, hele heftige periode voor de boeg, ik stond aan het begin voor mijn behandeling voor borstkanker,dankzij Jeroen sinds die dag geen sigaret meer aangeraakt, het koste me ook verbazend weinig moeite.
    Kan het af en toe nog niet geloven, van een pakje per dag naar een trotse niet roker.
    Jeroen nogmaals hartstikke bedankt!!!!

  • #38

    J. (woensdag, 09 september 2020 13:47)

    Enige tijd geleden heb ik 2 hypnose sessies bij Jeroen mogen ondergaan. Het voelde gelijk heel vertrouwd! Daar waar ik met veel paniekaanvallen zijn praktijk binnen kwam, ging ik zo licht als een veertje weer naar huis...
    Dankzij Jeroen heb ik nu de juiste tools in handen en eindelijk weer de controle over mijn eigen lichaam.

    Duizend maal dank Jeroen, je hebt mij ge-wel-dig goed geholpen!

  • #37

    Bart (dinsdag, 01 september 2020 20:45)

    Zoon had last van een vervelend kuchje. Na 1 behandeling was hij er vanaf! Geweldig! Ik kan dit iedereen aanraden!

  • #36

    Anja (donderdag, 20 augustus 2020 13:26)

    Via een korte zoektocht via Google kwam ik bij hypnose praktijk Weert uit. Ik was op zoek naar het perfecte middel om gewicht te verliezen.
    Na een intakegesprek met Jeroen, was het zeer duidelijk dat onderliggende factoren aangepakt moesten worden voordat ik aan gewichtsverlies kon beginnen.
    Met de nodige argwaan ben ik naar mijn eerste sessie gestapt. Hopende op een antwoord maar realistisch genoeg om te weten dat dit een moeilijke opdracht zou worden.
    Nochtans ben ik de deur terug buitengestapt als een ander mens. Een aantal inzichten rijker en klaar om de hele wereld te trotseren. Ik heb nog een 2de sessie gehad om toch het gewichtsprobleem aan te pakken.
    Nu een aantal weken later zit ik ten eerste goed in mijn vel, ben ik fier om wie ik ben en om wat ik bereikt heb, én werk ik aan een gezond lichaam.
    Dus, ik kan wel stellen dat ik Jeroen zeer dankbaar ben en dat dit voor iedereen een zeer nuttige therapie kan zijn.

  • #35

    Bonnie (maandag, 03 augustus 2020 13:41)

    Enkele weken terug 2 sessies bij Jeroen gehad. Wat heeft me dit goed gedaan zeg. Voelde me ook meteen op mijn gemak. Voel me nu een stuk gelukkiger, en kan nu beter met moeilijke situaties omgaan.
    Jeroen, je bent echt een topper!

  • #34

    Romy (zaterdag, 27 juni 2020 13:55)

    Super fijne sessies gehad van Jeroen. Zelf was ik een beetje sceptisch en wist ik niet wat ik moest verwachten. Jeroen keek verder naar mijn gevoel en ging dieper graven, dat waar ik normaal niet over praat kon ik bij Jeroen gewoon kwijt. De sessies waren heel fijn. Ongelofelijk dat na 2 sessies mijn gedachtegang totaal anders is, ik veel kalmer ben en ik me weer goed voel.

  • #33

    Heino krols (maandag, 25 mei 2020 14:17)

    Al enkele jaren voelde ik mij niet goed in men vel, hoewel ik alles heb om gelukkig te zijn.
    Ik ben daarom eerst lanngstgegaan voor een kennismakingsgesprek.
    Hieruit bleek dat het vooral aan mijn manier van denken ligt.
    Ik heb daarom een eerste sessie aangegaan. Nadien ook een 2de sessie vastgelegd maar dit was echter niet nodig. Ongelooflijk maar na slechts 1 sessie heb ik een wereld van verschil gemerkt, en ik niet alleen.
    Ook mijn kinderen merken het verschil met de papa van vroeger en de papa van nu.
    1000 x dank aan Jeroen voor de profecionele uitleg en hulp!

  • #32

    Nathalie (14j) (woensdag, 20 mei 2020 12:02)

    Ik ben zelf ernaartoe gegaan voor mijn faalangst. Ik had er heel veel last van en het zorgde ervoor dat ik bijna niet over zou gaan naar leerjaar 4. Ik heb nu 1 kennismakingsgesprek gehad en 2 sessies. Ik heb ongeveer 4 weken geleden de laatste sessie gehad en heb afgelopen week 2 toetsen gehad. Toetsen waarvoor ik normaal nauwelijks een voldoende voor haalde. Toch heb ik nu bijna een 10 gehaald en een 7,5 ong. Ik denk echt dat het me heeft geholpen. Nu nog afwachten of het ook zo gaat in de les maar ik denk het wel. Ik ben heel blij dat ik nu niet meer bang ben om een toets te maken. Dus dankjewel voor de hulp! Groetjes Nathalie!

  • #31

    Marij (vrijdag, 08 mei 2020 16:34)

    Ik had een gratis sessie gewonnen op facebook. Heb daar gebruik van gemaakt had een afspraak bij Jeroen. Wist niet wat ik me moest voorstellen. Maar ik vond het een fijne ervaring en mijn doel is berijkt.
    Heel erg bedankt Jeroen.

  • #30

    Daniella (dinsdag, 28 april 2020 11:39)

    Het heeft niks geholpen, lijkt wel of het erger is geworden.
    de eerste paar dagen een onrustig gevoel daarna overal zin in gekregen.
    voor mij heeft het niet gewerkt.

  • #29

    anida (donderdag, 02 april 2020 15:41)

    Wat een pakkende energie heeft Jeroen. Jeroen heeft echt de gave om direct iemand een goed vertrouwen te geven, zodat je van je probleem afkomt. Het is echt bijzonder wat hypnotherapie met je doet. Ik heb zojuist mijn tweede sessie met Jeroen gehad om mijn angsten aan te pakken. Ik merk nu al resultaat, mijn angsten zijn namelijk al veel minder. Ook kan ik thuis aan de slag met technieken die ik van hem gekregen heb, om na de sessie mijn ontwikkelen voort te zetten. op naar de derde sessie!

  • #28

    P (vrijdag, 13 maart 2020)

    In eerste instantie had ik er een hard hoofd in. Maar na 1 sessie van mijn vervelende gevoel af en voel me weer happy. Heel apart maar zeker een aanrader

  • #27

    Dewi (donderdag, 12 maart 2020 19:03)

    Na vanalles geprobeert te hebben ben ik hier terecht gekomen om me beter te voelen. Wist eerst niet wat ik moest verwachten maar ben zeer tevreden, na een sessie al een extreem verschil. Het begrip wat getoont word en de grapjes af en toe tussen door maken het een zeer plezierige ervaring. Ik kan het aan iedereen aanraden!

  • #26

    Claudia (dinsdag, 04 februari 2020 19:15)

    De eerste kennismaking in december '19 met Jeroen verliep heel relaxed, begripvol en plezierig. Ik had contact met hem opgenomen omdat ik graag wou afvallen en bij mij al geruime tijd de knop niet vanzelf om ging. Tijdens het voorgesprek werd er duidelijke uitleg gegeven wat er ging gebeuren. tijd voor een grapje en vooral interesse die Jeroen toonde maakte mij rustig. De hypnosesessie is helemaal niet eng.
    Inmiddels zijn we al 7 weken verder en ben ik al zonder moeite 6 kg afgevallen en weer bijna op mijn streefgewicht. Heb ook weer meer energie en voel me geweldig, ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en Jeroen heb leren kennen als een vakkundig persoon die jouw probleem aanpakt. Kan alleen zeggen tegen mensen die nog eventueel twijfelen ...... DOEN !!!!!!
    Jeroen nogmaals bedankt voor alles.

  • #25

    Jos Verspagen (zaterdag, 11 januari 2020 16:38)

    Zo, vandaag inmiddels 2 maanden een niet-roker!!! Vorig jaar 11 november had ik mijn stoppen met roken afspraak omdat ik al vaak geprobeerd had zelfstandig te stoppen. Telkens weer had ik na een paar weken ontelbare keren per dag zin in een sigaret, en de gedachte dat ik ze ging kopen. Dus was ik erg benieuwd wat de hypnose behandeling voor mij kon betekenen.
    Vanaf het moment dat ik naar buiten ben gelopen heb ik de gedachte dat ik een niet-roker ben. Ik denk regelmatig aan sigaretten maar nooit meer met de gedachte dat ik ze wil roken.
    Ik heb geen enkel moment afkick verschijnselen gehad en inmiddels voel ik me heerlijk zonder, sterk en vitaal.
    Jeroen ik wil je hartelijk danken voor het veranderen van mijn leven om niet meer afhankelijk te zijn van de sigaretten.

  • #24

    Roos (zaterdag, 04 januari 2020 09:29)

    Erg fijn geholpen hier. Doordat ik veel had meegemaakt liep me hoofd over. Zat vol met stress.
    3 sessies nodig gehad. Nu veel beter zelfbeeld. Rust in me hoofd. Tijdens sessies veel een plekje kunnen geven. Echt fijn. Voel me echt weer sterk. Echt fijn!

  • #23

    Julie (dinsdag, 03 december 2019 12:45)

    Een hele aparte, bijzondere ervaring.
    Na de sessie voelde ik me heerlijk ontspannen. Dit is ook zo gebleven. Jeroen stelde me echt op mijn gemak. De depressieve gedachtes en het piekeren zijn vele malen minder geworden. Ik kijk al uit naar de tweede sessie. Ik zal het iedereen aanraden. Jeroen heeft veel passie voor zijn vak en neemt echt de tijd voor je. Het helpen van mensen staat bij hem op nummer een en dat merk je! Bedankt Jeroen!

  • #22

    Ken (dinsdag, 26 november 2019 13:48)

    Ik heb de hypnosesessie als zeer fijn ervaren. Jeroen is een fijne man, die lekker down to earth is. Ik heb de laatste jaren flink wat tegenslagen te verwerken gehad. Daardoor zelf behoorlijk in de knoop gekomen. Moe, gestrest en zeer labiel. Het is alweer een dikke 2 maanden geleden dat ik de sessies heb ondergaan. Maar kan niet anders zeggen dat ik me echt super goed voel. Mijn ervaring deel ik hier dan ook, om mensen die twijfelen, over de streep te trekken. Gewoon doen! Deze behandelmethode is echt bijzonder. Nogmaals bedankt voor de hulp.

  • #21

    Carla Maessen (dinsdag, 12 november 2019 21:38)

    Zo blij! Ben nu op de kop af 6 maanden een niet roker!!! Nogmaals dank. Groetjes Carla 2.0 ;)

  • #20

    Mathieu (dinsdag, 22 oktober 2019 14:57)

    Ben op advies van mijn tante bij Jeroen terecht gekomen. Ik had last gehad van paniekaanvallen als ik bijvoorbeeld iets moest vertellen in een groep of bij mijn klas. Nu heb ik er geen last meer van, eb vind het zelfs leuk om iets te vertellen. Zelfs voor onbekenden mensen. Ben er 2 keer geweest en ik vond het super fijn. Groetjes Mathieu

  • #19

    Nicole (maandag, 16 september 2019 14:53)

    Twee weken geleden mijn sessie gehad die ik via facebook had gewonnen.
    De timing was perfect voor mij.
    Wist niet wat ik ervan moest verwachten maar ben blij dat dit op mijn pad kwam
    Jeroen is een aardige begripvolle man en verstaat zijn vak geweldig.
    Na de sessie dacht ik,ben benieuwd,wat gaat er gebeuren.
    Nu 2 weken verder voel ik me beter in mijn vel ,eindelijk een beter eetpatroon en mijn kleding zit ook losser.
    Al die afvalpogingen,ellende na ellende.
    Dit had ik veel eerder moeten doen.
    Ik zou zeggen,probeer en ervaar het zeker zelf.
    Super bedankt Jeroen!!!!!

  • #18

    Ilona (maandag, 09 september 2019 13:41)

    Verschillende vrienden van me waren hier ook geweest. En hebben mij overtuigd om het ook te doen. Ik wilde super graag stoppen met roken. Vaak gestopt en toch weer begonnen. Dit zou mij nu wel helpen.
    Ondanks dat ik sceptisch was, is het me super goed afgegaan. Ben nog steeds verlost van de sigaret. Nu al 6 weken!! En ben superblij en trots!
    Dus bij twijfel, gewoon een afspraak maken. Het werkt echt!
    Bedankt voor alles!!

  • #17

    T.de Zwart (vrijdag, 16 augustus 2019 22:42)

    Zoals beloofd deel ik mijn ervaring. 1 sessie heeft me gebracht, wat jaren aan andere therapieën mij nooit konden geven. Rust! Liep al jaren rond met een bepaald gevoel wat ik niet kon plaatsen. Niemand kon me helpen. Dankzij de hypnose en het verhelderde gesprek met Jeroen is het me nu toch gelukt. Ben verlost van de onrust en stress in mijn lijf en hoofd. Eindelijk! 1000x dank!

  • #16

    Jo (woensdag, 14 augustus 2019 20:27)

    Na meerdere pogingen om te stoppen met roken, ben ik toch maar eens gaan zoeken naar een manier om het makkelijker te maken.
    Ik kon heel snel terecht bij Jeroen. Ik was een beetje zenuwachtig omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, maar Jeroen stelde me gerust: het is niks engs en je raakt geen enkel moment de controle kwijt. En dat klopt 100%!!
    Tijdens de sessie was ik dan ook volledig ontspannen. Ik kan niet anders dan zeggen dat het een zeer prettige ervaring was. En doeltreffend: na de sessie heb ik niet meer gerookt en daar kan ik ook trots op zijn. Wat een enorme rust in mijn hoofd nu ik niet steeds naar de volgende sigaret toe hoef te leven! (Niet onbelangrijk: ik heb geen ontwenningsverschijnselen gehad!)
    Ik raad dit dan ook iedereen aan die bereid is te stoppen met roken, op deze manier word je echt een blije niet-roker!

  • #15

    Nikki (zondag, 07 juli 2019 13:37)

    Twee weken terug bij Jeroen geweest voor hypnose om minder bezig te zijn met eten en wat af te vallen. Meteen een goed gevoel bij hem en de hypnose was een bijzondere ervaring. Nu niet meer continue aan het bedenken wat ik ga eten en al wat gewicht kwijt. Ik moet er zelf nog energie in steken, maar de hypnose heeft zeker bijgedragen. Positieve ervaring!

  • #14

    Robert (woensdag, 26 juni 2019 11:18)

    Wat de sessie bij Jeroen zo fijn maakte is dat hij een goed werkende techniek als hypnose combineerd met zeer directe begeleiding / coaching in het gesprek dat we gevoerd hebben. Hij is erg gepassioneerd en heeft oprechte belangstelling voor je. Erg fijn en inpirerend!

  • #13

    Monica D (vrijdag, 14 juni 2019 22:03)

    Na bijna 25 jaar gerookt te hebben en na vele geldverspillingen aan pleisters,pillen, laser en acupunctuur heb ik ervoor gekozen om het voor de laatste keer te proberen met hypnose.
    En ik kan alleen maar zeggen ‘had ik het maar 20 jaar eerder geweten’ had het me veel geld en ook zeker mijn gezondheid bespaart!
    Ik kan het iedereen aanraden gewoon de knoop doorhakken en maak een afspraak. Bedankt Jeroen.

  • #12

    Denise (donderdag, 13 juni 2019 08:33)

    Ik ben, ongeveer een maand geleden, hier geweest voor afvallen. Ik geloofde er eigenlijk niet in. Maar een vriendin was hier al geweest, en zei dat ik dit ook moest proberen.Gaat gek genoeg super goed. Ik zit veel sneller vol. Hele fijne ervaring, en totaal niet eng ofzo. Ben inmiddels al bijna 5 kilo kwijt, zonder moeite.

  • #11

    Margot (donderdag, 23 mei 2019)

    Ik heb de therapie als erg goed ervaren, jeroen is een nuchtere gast en laagdrempelig, geen abracadabra of rare fratsen. Gewoon to the point Komen. Ik kwam bij Jeroen voor de onrust in mijn lichaam weg te halen, en dit is na twee sessies gelukt. Wat een rust kan je dan ineens ervaren.. Heerlijk! Bedankt en zeker een aanrader

Meer ervaringen kunt u vinden op onze Facepookpagina