Wie ben ik?

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jeroen van Stiphout, een zeer ervaren, meerdere malen gecertificeerd  en gediplomeerd hypnotherapeut, coach. Ik heb, sinds 2015, een succesvolle praktijk in Weert. Mijn cliënten komen vanuit het hele land. Vanuit Zeeland tot het hoge noorden. Inmiddels heb ik dan ook honderden cliënten mogen verlossen met verschillende hulpvragen. Variërend van verslavingen, eetstoornissen tot depressies en burn-outs .

De meeste cliënten die ik zie, komen dan ook via via. En daar ben ik dan ook zeer trots op! 

 

Ik ben geboren in Tilburg en opgegroeid in Maarheeze. 

Momenteel ben ik alweer meer dan 15 jaar woonachtig in het mooie Weert.

Ben trotse vader van 2 geweldige meiden, en heb daarnaast ook nog eens een geweldige hond,

Mickey genaamd. Een inmiddels 15-jarige Beagle.

 

Ik heb veel hobbies. Kijk graag naar sport op tv. Ben graag buiten. Van moestuinen tot een lange wandeling door het bos. Ook bakken, koken en knutselen met de kinderen vindt ik erg leuk om te doen. Genoeg te doen dus ;)

 

Qua karakter kan ik mijzelf het best omschrijven als nuchter, gezellig en betrouwbaar en vooral zeer passievol bezig met het uitvoeren van het mooiste vak wat er bestaat! 

"Na de sessie voelde ik me heerlijk ontspannen. Dit is ook zo gebleven. Jeroen stelde me echt op mijn gemak. De depressieve gedachtes en het piekeren zijn vele malen minder geworden. Ik kijk al uit naar de tweede sessie. Ik zal het iedereen aanraden. Jeroen heeft veel passie voor zijn vak en neemt echt de tijd voor je. Het helpen van mensen staat bij hem op nummer een en dat merk je! Bedankt Jeroen!"


Mijn verleden

Ik ben heel mijn leven actief geweest in commerciële beroepen.(Coaching, management)  Met een paar uitstapjes, zoals bijvoorbeeld het onderwijs. Wel al vanaf de middelbare school een probleem oplosser en vraagbaak geweest. Altijd gaf het mij een goed gevoel om iemand te helpen, op wat voor vlak dan ook. En hoe mooi is het dan om daar je beroep van te maken. 

Mijn motivatie

Problemen oplossen die er toe doen, en mensen (weer) blij maken en ontzorgen. Als hypnotherapeut en coach los ik problemen op. Problemen waar mensen mee worstelen. En met oplossingen aankomen die "Life changing" zijn. Als ik dat voor mekaar kan boksen, geeft dat natuurlijk een geweldig gevoel. 


"Hypnotherapie is niet eng! Hypnose is een tool die voor iedereen werkt..van jong tot oud, van sceptisch tot open-minded. Daarnaast is het laagdrempelig, ontspannen en zeer effectief"

Mijn doelen

Pionieren! Ik wil laten zien dat hypnotherapie voor iedereen wat kan betekenen. Van jong tot oud, van sceptisch tot open minded.  Preventief of oplossend. Het maakt echt niet uit.

 

Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk mensen te bereiken, en iedereen kennis te laten maken met deze fantastische en zeer effectieve behandelmethode. 

En met iedereen bedoel ik ook echt iedereen. Dus ook bijvoorbeeld binnen bedrijven of organisaties, sportverenigingen en zelfs professionals in de zorg. 

 

Maar mijn uiteindelijke hoofddoel, is natuurlijk cliënten z.s.m. helpen met hetgeen waar ze vanaf willen. En het mooie is, dat lukt nagenoeg elke keer!


"Super fijne sessies gehad van Jeroen. Zelf was ik een beetje sceptisch en wist ik niet wat ik moest verwachten. Jeroen keek verder naar mijn gevoel en ging dieper graven, dat waar ik normaal niet over praat kon ik bij Jeroen gewoon kwijt. De sessies waren heel fijn. Ongelofelijk dat na 2 sessies mijn gedachtegang totaal anders is, ik veel kalmer ben en ik me weer goed voel."

Workshop te Venray

Hier een korte impressie van een workshop op een netwerkdag binnen de zorg.

Het doel van de workshop was, om te laten zien hoe fijn en laagdrempelig hypnose kan zijn.

 

Tevens laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om gebruik te maken van deze effectieve behandelmethode 


Wil je me persoonlijk iets vragen?

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Misschien heb je me gevonden op Google, social media of heeft iemand je doorverwezen. Nu kan ik me voorstellen dat je twijfelt om te kiezen voor hypnotherapie. Als dat zo is? Neem dan contact met me op. Dan leg ik je uit hoe het werkt en hoe laagdrempelig het is. Ook is er een mogelijkheid om een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Dan leg ik je alle mogelijkheden en onmogelijkheden (uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee) uit en bespreken we of hypnotherapie iets voor je kan betekenen. Vooropgesteld....Ik help je graag! Wellicht tot snel