Tarieven

Het is heel lastig inschatten hoeveel sessies en tijd nodig is om iemand te helpen met hetgeen waar hij of zij mee rondloopt. Soms is een uur voldoende, en een ander heeft misschien 3 sessies nodig.

 Alle afspraken worden dan ook volgens uurtarief  in rekening gebracht. Het uurtarief is € 95,=.

Hieronder zie je alle opties op een rijtje, inclusief de maximale tijd. 

Annuleren

Afspraken kunnen geannuleerd worden tot 2 dagen voordat de afspraak gepland was.  (Annuleren per mail of via een whatsapp bericht.)  Daarna ben ik helaas genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. 

Hypnotherapie behandelingen

Kennismakingsgesprek ( Telefonisch ) : GRATIS

Kennismakingsgesprek ( Praktijk max 30 min ) : GRATIS

 

Intakegesprek volgens uurtarief ( Maximaal 1 uur )

Behandelingen volgens uurtarief ( Maximaal 90 min)

Evaluatiegesprekken volgens uurtarief  (max 1 uur ) 

 


Hypnotherapie bij kinderen t/m 14 jaar

Kennismakingsgesprek: GRATIS

Intakegesprek incl. behandeling (max 90 min) : volgens uurtarief

Vervolgafspraken (max 60 min). :volgens uurtarief


Hoeveel sessies heb ik nodig?

Mijn behandelmethode is echt maatwerk. Ik gebruik daarbij allerlei verschillende technieken die nodig zijn, met als doel om je z.s.m. te helpen met hetgeen je mee rondloopt. Dit varieert van provocatieve coaching tot hypnose.. Elk probleem en elk mens  is natuurlijk anders. Soms is het probleem helder en eenvoudig op te lossen. Maar vaak moet er ook "gepuzzeld" worden. Een probleem behandelen kun je nog het beste vergelijken met een ui. Het probleem zit vaak ergens binnenin, in de kern van de ui. En daar omheen zitten allemaal laagjes. Om het probleem op te lossen moeten we uiteindelijk het probleem in de kern oplossen. Om bij die kern te komen, plannen we dan ook doorgaans  2 afspraken in. Zodat we het probleem uiteindelijk effectief kunnen aanpakken. Hoeveel behandelingen iemand nodig heeft, hangt dus sterk af van de ernst van de problematiek en hoe lang iemand er mee rondloopt. Lange trajecten zijn vaak niet nodig. Meestal zijn onze cliënten binnen 2 a 3 behandelingen van hun probleem af. Uiteindelijk is het altijd het doel om een cliënt z.s.m. van zijn/haar problemen af te laten komen. Twijfel je of iets voor je kan betekenen? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek in. Dan leg ik je even uit hoe het werkt. Tevens bespreken we alle mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden m.b.t de behandelmethode. Dit kan zowel telefonisch als in onze praktijk. Ik help je i.i.g. graag!