Wie ben ik?

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jeroen, meerdere malen gecertificeerd hypnotherapeut, hypnosecoach. Ik heb, sinds 2015, een succesvolle praktijk in Weert en Venlo. Mijn cliënten komen van heinde en ver. Maar ben vooral werkzaam in het zuiden des lands.

Inmiddels ben ik alweer meer dan 10 jaar woonachtig in het mooie Weert.

Gezin? Yes. Al bijna 20 jaar samen met mijn vriendin en gezegend met 2 geweldige dochters.

De inmiddels 10 jaar oude Mick ( onze  lieve hond ) maakt het plaatje compleet.

Qua karakter kan ik mijzelf het best omschrijven als nuchter, gezellig en betrouwbaar en zeer passievol bezig met het uitvoeren van het mooiste vak wat er bestaat!


Mijn verleden

Ik ben heel mijn leven actief geweest in commerciële beroepen. Met een paar uitstapjes, zoals bijvoorbeeld het onderwijs. Wel al vanaf de middelbare school een probleem oplosser en vraagbaak geweest. Altijd gaf het mij een goed gevoel om iemand te helpen, op wat voor vlak dan ook. En hoe mooi is het dan om daar je beroep van te maken.

Mijn motivatie

Problemen oplossen die er toe doen, en mensen (weer) blij maken en ontzorgen. Als hypnotherapeut hoop ik problemen te kunnen oplossen. Problemen waar mensen mee worstelen. En met oplossingen aankomen die "Life changing" zijn. Als ik dat voor mekaar kan boksen, geeft dat natuurlijk een geweldig gevoel. 


Mijn doelen

Pionieren! Ik wil laten zien dat hypnotherapie voor iedereen wat kan betekenen. Van jong tot oud, van sceptisch tot open minded.  Preventief of oplossend. Het maakt echt niet uit.

 

Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk mensen te bereiken, en iedereen kennis te laten maken met deze fantastische en zeer effectieve behandelmethode. 

En met iedereen bedoel ik ook echt iedereen. Dus ook bijvoorbeeld binnen bedrijven of organisaties, sportverenigingen en zelfs professionals in de zorg. 

 

Maar mijn uiteindelijke hoofddoel, is natuurlijk cliënten z.s.m. helpen met hetgeen waar ze vanaf willen. En het mooie is, dat lukt nagenoeg elke keer!


Workshop te Venray

Hier een korte impressie van een workshop op een netwerkdag binnen de zorg.

Het doel van de workshop was, om te laten zien hoe fijn en laagdrempelig hypnose kan zijn.

 

Tevens laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om gebruik te maken van deze effectieve behandelmethode