Wie ben ik?

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jeroen, geboren te Tilburg op 4 augustus 1976. Ik ben alweer meer dan 10 jaar woonachtig in het mooie Weert. Gezin? Yes. Al bijna 20 jaar samen met mijn vriendin en gezegend met 2 geweldige dochters. De inmiddels 10 jaar oude Mick ( onze  lieve hond ) maakt het plaatje compleet. Qua karakter kan ik mijzelf het best omschrijven als nuchter, gezellig en betrouwbaar. Mijn verleden

Ik ben heel mijn leven actief geweest in commerciële beroepen. Met een paar uitstapjes, zoals bijvoorbeeld het onderwijs. Wel al vanaf de middelbare school een soort van probleem oplosser en vraagbaak geweest. Altijd gaf het mij een goed gevoel om iemand te helpen, op wat voor vlak dan ook. En hoe mooi is het dan om daar je beroep van te maken.

Mijn motivatie

Problemen oplossen die er toe doen, en mensen (weer) blij maken en ontzorgen. Als hypnotherapeut hoop ik problemen te kunnen oplossen. Problemen waar mensen mee worstelen. En met oplossingen aankomen die "Life changing" zijn. Als ik dat voor mekaar kan boksen, geeft dat natuurlijk een geweldig gevoel.