Afspraak maken


Op dit moment zijn PIN betalingen, om technische redenen, niet mogelijk.

Wij willen dan ook vragen om, na uw afspraak, contant te betalen. Middels bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk. Deze overschrijving gelieve voor uw afspraak te voltooien. Bedankt voor uw begrip.


Wilt u graag een afspraak maken of een GRATIS kennismakingsgesprek aanvragen,

dan kunt u  dat doen via onderstaande button.

Book an appointment with jeroen using Setmore
  • Druk op onderstaande button om een afspraak te maken
  • kies uw behandeling
  • Kies een geschikte datum/tijdstip in de online agenda.*

Let op!

Beschrijf a.u.b. in het opmerkingenveld even beknopt over hetgeen waar u mee geholpen wilt worden.

Vragen stellen via het opmerkingenveld zijn niet mogelijk. Deze worden dan ook niet in behandeling genomen.  Doe dit dan ook via mail of telefonisch.

Dus heeft u voor aanvang nog een vraag omtrent de behandeling, neem dan contact met ons op via de daar voor bestemde contactmogelijkheden. Alvast bedankt.

U krijgt, nadat u het proces heeft doorlopen, een bevestiging van uw afspraak per mail. Heeft u niets ontvangen, kijk dan even in uw SPAM box. 

 

Wilt u een ander tijdstip? Neem dan even contact met ons op via e-mail, whatsapp of bel even. Waar een wil is, is een weg. Hieronder een overzicht van de tarieven. Wilt u ons eerst spreken, dan kan dat natuurlijk ook. 

U kunt ons 7 dagen in de week bereiken, dus ook op zondag, bereikbaar op nummer 0682195555

Krijgt u ons niet te pakken, spreek dan even een voicemail in en laat uw nummer achter, dan bellen wij u  z.s.m. terug.(Via whatsapp kan ook, of stuur even een chatbericht via Facebook messenger)