Afspraak maken

Ik help je natuurlijk graag. Maar voordat je een afspraak maakt, even in het kort alle mogelijkheden op een rijtje.

Vaak is het raadzaam om eerst een intakegesprek in te plannen. Zeker als je al langer rondloopt met je klachten.

Uiteindelijk is een goed begin het halve werk.

 

Belangrijk!  I.v.m. de aanhoudende drukte is het verstandig om, naast de eerste afspraak, ook alvast een vervolgafspraak te maken. Plan liefst 2 tot 3 weken tussen de afspraken in.

 

Mocht de vervolgafspraak uiteindelijk overbodig zijn, dan kan deze uiteraard geannuleerd worden. Alvast bedankt.

Annuleren van je afspraak

Afspraken kunnen geannuleerd worden tot 2 dagen voordat de afspraak gepland was. (Annuleren is mogelijk per mail of via een whatsapp bericht.) Daarna ben ik helaas genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. 


Book an appointment with jeroen using Setmore

Een intakegesprek. 

( +/- 60 min) 

Aanbevolen

Loop je al (wat) langer rond met iets waar je vanaf wilt? En heb je echt al alles geprobeerd ? Kies dan eerst voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek ga ik je allereerst uitleggen hoe het werkt en wat de behandelmethode voor je kan betekenen.  Wanneer we beide het gevoel hebben dat mijn aanpak bij je past, gaan we verder. Vertrouwen in elkaar en een goed gevoel is daarbij het allerbelangrijkst. De hulpvraag wordt verder behandeld en we gaan op zoek naar hetgeen wat je tegenhoudt om te doen wat je wilt doen of bereiken.

Aan het eind van dit gesprek stellen we een plan van aanpak op, en we maken een inschatting w.b.t. het aantal sessies die e.v.t. nodig zijn om je probleem op te lossen. ( Gemiddeld zijn de meeste cliënten na 2 sessies klaar )

Book an appointment with jeroen using Setmore


Hypnotherapie behandeling ( max 120 min)

 

Uiteraard is het ook mogelijk om direct aan de slag te gaan. Is de hulpvraag duidelijk? Wil je bijvoorbeeld stoppen met roken, of heb je last van een enkelvoudige angst? Loop je rond met een naar gevoel of een nare herinnering. Dan kun je met een gerust hart voor deze optie kiezen. Vaak is er maar 1 behandeling nodig om de hulpvraag op te lossen. Dus, heb je al ervaring met mij of de behandelmethode, of weet je precies wat je aan wilt pakken, ga dan voor deze optie.


Nog steeds teveel twijfels? Geen probleem hoor. Ik geef je graag meer uitleg.


Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

(15 - 30 min) 

 

Heb je toch nog steeds teveel twijfels over de behandelmethode?

Ben je sceptisch of denk je dat hypnotherapie niet bij je werkt?

 

Ga dan eerst voor een kennismakingsgesprek. Er zijn dan 2 opties. Een telefonisch gesprek of een afspraak in onze praktijk. Tijdens dit kennismakingsgesprek stel ik me, in het kort, even voor, en beantwoord ik al je vragen. Ook bespreken we de mogelijkheden, en de onmogelijkheden m.b.t. de behandelmethode.


Wil je een afspraak maken?

Volg dan onderstaande stappen. Kies een datum en dan zien we je snel!

  • Druk op onderstaande button om een afspraak te maken.
  • kies uw behandeling / soort afspraak.
  • Kies een geschikte datum/tijdstip in de online agenda.
Book an appointment with jeroen using Setmore

Afspraken kunnen geannuleerd worden tot 2 dagen voordat de afspraak gepland was

(Annuleren per mail of via een whatsapp bericht.) 

Daarna ben ik helaas genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. 

Afspraakmogelijkheden avonduren

In de online agenda staan alle mogelijke data en tijden die beschikbaar zijn. De laatste afspraakmogelijkheid is 15:30u. Ik merk dat het vaak lastig is voor cliënten om overdag een afspraak in te plannen. Dat is ook logisch natuurlijk. Iedereen heeft het druk met bijvoorbeeld het werk, gezinsleven of school. Vandaar dat ik het mogelijk heb gemaakt om ook in de avonduren hulp te kunnen bieden. Wanneer je daar gebruik van wilt maken, laat me dat dan even weten. Stuur  me een mail via het contactformulier.

Zet daarin je naam, hulpvraag en gewenste dag/tijd. Dan zorg ik er voor dat we elkaar z.s.m. zien. 

Belangrijk!

Beschrijf a.u.b. in het opmerkingenveld even beknopt over hetgeen waar u mee geholpen wilt worden.

Vragen stellen via het opmerkingenveld zijn niet mogelijk (m.u.v. aanvraag tijdstip telefonisch gesprek). Deze worden dan ook niet in behandeling genomen.  Stel uw vraag liever per mail, of plan een telefonisch afspraak in.

Dus heeft u voor aanvang nog een vraag omtrent de behandeling, neem dan contact met ons op via de daar voor bestemde contactmogelijkheden. Alvast bedankt.
Heeft u een andere vraag m.b.t. mijn praktijk of behandelmethode? Neem dan gerust contact met me op.

De voorkeur gaat uit naar e-mail contact. Mocht dat niet lukken. Dan mag u altijd even bellen.

Ik ben bereikbaar op nummer 0682195555

Krijgt u mij niet te pakken, spreek dan even de voicemail in en laat uw nummer achter, dan bel ik z.s.m. terug. Door aanhoudende drukte ben ik vaak telefonisch wat moeilijk bereikbaar. Ik probeer dan om binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen. Bij urgentie gelieve mailcontact.