Afspraak maken

We helpen je natuurlijk graag. Maar voordat je een afspraak maakt, even in het kort alle mogelijkheden op een rijtje.

Een goed begin is nl het halve werk.

Tip! I.v.m. de aanhoudende drukte is het verstandig om, naast de eerste afspraak, ook alvast een vervolgafspraak te maken. Plan deze liefst in binnen 2 a 3 weken. Mocht de vervolgafspraak uiteindelijk overbodig zijn, dan kan deze uiteraard geannuleerd worden. Alvast bedankt.Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

(15 - 30 min) 

 

Heb je toch nog steeds teveel twijfels over de behandelmethode?

Ben je sceptisch of denk je dat hypnotherapie niet bij je werkt?

Ga dan eerst voor een kennismakingsgesprek. Er zijn dan 2 opties. Een telefonisch gesprek of een afspraak in onze praktijk. Tijdens dit kennismakingsgesprek stel ik me, in het kort, even voor, en beantwoord ik al je vragen. Ook behandelen we de mogelijkheden, en de onmogelijkheden m.b.t. de behandelmethode.

Book an appointment with jeroen using Setmore

Een intakegesprek.

( max 60 min) 

Aanbevolen bij complexere hulpvragen.

 

Loop je al (wat) langer rond met iets waar je vanaf wilt? En heb je echt al alles geprobeerd ? Kies dan eerst voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek ga ik je allereerst uitleggen hoe het werkt en wat de behandelmethode voor je kan betekenen.  Wanneer we beide het gevoel hebben dat mijn aanpak bij je past, gaan we verder. Vertrouwen in elkaar en een goed gevoel is daarbij het allerbelangrijkst. De hulpvraag wordt verder behandeld en we gaan op zoek naar hetgeen wat je tegenhoudt om te doen wat je wilt doen of bereiken.

Aan het eind van dit gesprek stellen we een plan van aanpak op, en we maken een inschatting w.b.t. het aantal sessies die e.v.t. nodig zijn om je probleem op te lossen. ( Gemiddeld zijn de meeste cliënten na 2 sessies klaar )

Book an appointment with jeroen using Setmore


Intakegesprek + behandeling ( max 120 min)

Aanbevolen bij bijvoorbeeld enkelvoudige angsten of stoppen met roken

 

Uiteraard is het ook mogelijk om direct een sessie in te plannen. Is de hulpvraag duidelijk? Wil je bijvoorbeeld stoppen met roken, of heb je last van een enkelvoudige angst? Dan kun je met een gerust hart voor deze optie kiezen. Vaak is er maar 1 sessie nodig om de hulpvraag op te lossen. Dus, heb je al ervaring met de behandelmethode, of weet je precies wat je aan wilt pakken, ga dan voor deze optie. Mogen wij je helpen?

Volg dan onderstaande stappen. Kies een datum en dan zien we je snel!

  • Druk op onderstaande button om een afspraak te maken.
  • kies uw behandeling / soort afspraak.
  • Kies een geschikte datum/tijdstip in de online agenda.
Book an appointment with jeroen using Setmore

Belangrijk!

Beschrijf a.u.b. in het opmerkingenveld even beknopt over hetgeen waar u mee geholpen wilt worden.

Vragen stellen via het opmerkingenveld zijn niet mogelijk (m.u.v. aanvraag tijdstip telefonisch gesprek). Deze worden dan ook niet in behandeling genomen.  Stel uw vraag liever per mail, of plan een telefonisch afspraak in.

Dus heeft u voor aanvang nog een vraag omtrent de behandeling, neem dan contact met ons op via de daar voor bestemde contactmogelijkheden. Alvast bedankt.

U krijgt, nadat u het proces heeft doorlopen, een bevestiging van uw afspraak per mail. Heeft u niets ontvangen, kijk dan even in uw SPAM box. 

 

Wilt u een ander tijdstip? Neem dan even contact met ons op via e-mail, whatsapp of bel even. Waar een wil is, is een weg. Heeft u een andere vraag m.b.t. onze praktijk of behandelmethode? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op nummer 0682195555

Krijgt u niemand te pakken, stuur dan even een mail met uw vraag of spreek even een voicemail in en laat uw nummer achter, zodat wij u z.s.m. terug kunnen bellen. Door aanhoudende drukte zijn wij vaak wat moeilijk bereikbaar. We proberen telefonisch binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen. Bij urgentie gelieve mailcontact.