Ja, ik wil....me beter voelen

 

Ik heb serieus geen idee hoe ik dit allemaal weer op de rit ga krijgen.

Ik  ben er echt he-le-maal klaar mee!

Je hoort het steeds vaker. Iedereen heeft het druk en vergeet daarbij zichzelf nogal eens. De meest gehoorde klacht bij de huisarts is tegenwoordig in 70% van de gevallen gerelateerd aan psychische klachten. Bij de huisarts krijg je te horen dat je even rustig aan moet doen. Je hebt klachten die lijken op een vorm van overspannenheid of depressiviteit. Een doorverwijzing volgt. En voordat je het weet zit je in een lang traject met psychologen en instanties die je verder gaan helpen.

 

Niets mis mee natuurlijk. En fijn dat het goed is geregeld is ons land. Echter denk ik vaak, dat zo'n traject niet bij iedereen echt nodig is. Sterker nog, ik weet het wel zeker. 

 

"Geen zin in lange trajecten en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Dan is hypnotherapie misschien wel iets voor jou!"

 

Door middel van directe hypnose technieken is het mogelijk om op een snelle en zeer effectieve manier deze psychische klachten aan te pakken en om te draaien. Ook worden er tijdens een sessie handvatten aan het onderbewustzijn meegegeven, zodat de cliënt, bij een e.v.t terugval, zichzelf direct kan herstellen.

 

Kortom. Weet je het even niet meer? Ben je mentaal helemaal op? Toe aan een mentale opkikker?

Neem dan contact met ons op.  


Ervaring cliënt sessie sociale angst: " Ik ben enorm blij dat ik de stap heb genomen om een afspraak te maken met Jeroen. Jeroen stelde me enorm om mijn gemak. Hij is nuchter en helder in zijn communicatie & werkwijze. Ik kan het iedereen aanraden! "


Voordelen van hypnotherapie ik wil me beter voelen

 

  • Snel en effectief
  • Binnen 2  resultaat
  • Zonder medicatie 
  • Geen ingewikkelde methodes
  • Lifechanger

Hoeveel sessies?

Het is vooraf moeilijk inschatten hoe snel u van uw klacht verlost bent. Ieder issue staat apart, en het blijft natuurlijk maatwerk. Ieder mens is uniek. De ervaring leert dat de meeste issues al na 1 a 2 sessies voor een groot deel verholpen zijn. En dat is t.o.v. andere therapieën zeer snel. Hypnotherapie toont vaak aan dat lange trajecten overbodig zijn.


Ervaring cliënt m.b.t. depressie: "Zoals beloofd deel ik mijn ervaring.. Door omstandigheden uit mijn verleden ben ik al jarenlang op zoek geweest naar rust in mijn leven. Nu, na slechts 2 afspraken, weer (bijna) helemaal de oude! Ik had last van een depressie/angsten. Bijna 7 jaar lang van praktijkondersteuner naar psycholoog naar gedragstherapie . Niemand kon mij echt helpen. Ik moest er maar mee leren leven werd er gezegd. Per toeval bij Jeroen terecht gekomen. Wat een verademing. Eindelijk werd ik echt gehoord en serieus genomen. De coaching was direct en de hypnosesessies waren bijzonder. Ben hier 2 keer geweest. Voel me weer goed over mijzelf en barst weer van de energie. Ik heb er weer zin in! Echt super bedankt. Mijn partner is nu ook overtuigd en komt binnenkort ook ;)"


Sessie 1

 Onder het genot van een kopje thee of koffie, gaan we eerst beginnen met het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek leggen wij u uit wat hypnose is, en wat het voor u kan betekenen. Ook bespreken wij uw persoonlijke doelen, en hoe we die zo snel mogelijk kunnen realiseren.

Vervolgens gaan we direct aan de slag, en zal de eerste hypnose sessie plaatsvinden. 

Deze sessie staat vooral in het teken van loslaten van bijvoorbeeld stress, spanningen of angsten.

Na de eerste sessie maken wij in overleg een vervolgafspraak.

Tussen de eerste en de tweede sessie zit ongeveer 2 weken.  

Sessie 2

Na ongeveer 2 weken zien we elkaar weer. We gaan analyseren wat u de afgelopen twee weken heeft ervaren. Zowel positief als negatief. Met deze ervaringen gaan we verder, en pakken we dan ook tijdens deze sessie aan.

Vervolgsessies

Het resultaat na de tweede sessie is bepalend voor het vervolgtraject.


"DOE HET ALTIJD VOOR JEZELF & EN NIET VOOR EEN ANDER"