Makkelijk afvallen zonder dieet of shakes

Wil je wat kilootjes kwijt, maar lukt het maar niet? Heb je alles al geprobeerd? Laat je verrassen door de kracht van hypnose. Dus geen streng dieet, pillen of shakes of calorieën tellen. 

Je doet het helemaal zelf! Hoe dan?

Eigenlijk is het heel simpel. We gaan samen ervoor zorgen dat je een gezondere levensstijl creëert, met behulp van je onderbewustzijn. Tijdens een hypnose sessie pakken we de gedachten, die ervoor zorgen dat je aankomt/ niet afvalt, aan. Vervolgens geven we positieve suggesties aan het onderbewustzijn om ervoor te zorgen dat je probleemloos afvalt. Zonder enige moeite! 


Ervaring cliënt afvallen d.m.v. hypnose: " Ik ben al jaren aan het vechten tegen overgewicht en val ook veel af, maar kom iedere keer nog meer aan. Ik was dit zat en besloot na wat inlezen over hypnose de stap te wagen. Ik kwam terecht bij Jeroen en voelde me meteen op mijn gemak bij hem. Ik ben onder hypnose gegaan en de knop is om. Ik ben heel gemotiveerd om gezond te eten. Jeroen legt goed uit wat hij gaat doen en ik kan hem iedereen aanraden. De eerste kilo's zijn er alweer af en dat voelt goed


Waarom hypnose?

De kracht van hypnotherapie zit in het feit dat je onbewust gaat afvallen. 

 

Wanneer je kiest voor een speciaal afvalprogramma, ben je bewust aan het afvallen. Je telt waarschijnlijk je ingenomen calorieën, en krijgt te horen dat u vanalles NIET meer mag eten, of wat juist wel. Ook gebruik je waarschijnlijk, aanvullend op het dieet, pillen en/of shakes om nog sneller op uw streefgewicht te komen. Dus met andere woorden, u bent aan het vechten om ergens te komen. Op het moment dat het doel is bereikt, vallen de meeste in een zwart gat. Het is klaar, en  nu? Vanuit daar ontstaat vaak het bekende JO-JO effect. 

 

Dit stukje is dus precies hetgeen waarmee hypnotherapie zich onderscheidt. 

Hypnose zorgt voor een onbewuste verandering. Onbewust betekent dat je iets automatisch doet. Denk maar eens na hoe eenvoudig je op een fietst stapt om een boodschap te doen. Dit gaat automatisch. Makkelijk dus. Met dank aan je onderbewustzijn!

En hoe gaaf zou het zijn, wanneer je onbewust afvalt? 

 

D.m.v. directe en/of indirecte hypnose technieken is het mogelijk je onbewust te laten af te vallen. Makkelijk dus. Zonder dure pillen of shakes, zonder moeite en zonder een strak dieet.

En niet voor even, maar voor het leven. 


" Wist niet wat ik ervan moest verwachten maar ben blij dat dit op mijn pad kwamJeroen is een aardige begripvolle man en verstaat zijn vak geweldig.Na de sessie dacht ik,ben benieuwd,wat gaat er gebeuren.Nu 2 weken verder voel ik me beter in mijn vel ,eindelijk een beter eetpatroon en mijn kleding zit ook losser.Al die afvalpogingen,ellende na ellende.Dit had ik veel eerder moeten doen.Ik zou zeggen,probeer en ervaar het zeker zelf."


Vaak a1 na 1 sessie blijvend resultaat!

  • Blijvend resultaat
  • Zonder dure shakes of pillen
  • Geen terugval (jojo - effect)
  • Geen dieet
  • U kunt alles blijven eten wat u nu eet!
  • 1 tot maximaal 3 sessies
  • 24/7  begeleiding 

Ik wil graag afvallen met hypnose, maar wat gaan we doen?

De eerste (misschien wel laatste ;)) sessie

Onder het genot van een kopje thee of koffie, gaan we eerst beginnen met het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek leggen wij uit wat hypnose is, en wat het voor u kan betekenen. Ook bespreken wij uw persoonlijke doelen, en hoe we die zo snel mogelijk kunnen realiseren.

Vervolgens gaan we direct aan de slag, en zal de eerste hypnose sessie plaatsvinden.

Na de eerste sessie maken wij in overleg een vervolgafspraak.

Tussen de eerste en de tweede sessie zit ongeveer 2 weken.  

Sessie 2 ( in overleg )

Na ongeveer 2 weken zien we elkaar weer. We gaan analyseren wat u de afgelopen twee weken heeft ervaren. Tijdens de tweede sessie gaan we vooral kijken waar nog verbeterpunten zitten, om ervoor te zorgen dat er een blijvend resultaat wordt geboekt.  

Sessie 3 (optioneel)

Een derde sessie is vaak niet nodig. Het komt echter voor dat een cliënt hier toch nog behoefte naar heeft. De derde afspraak is dan ook in overleg, en zal plaatsvinden binnen 2 weken.


"Ik ben, ongeveer een maand geleden, hier geweest voor afvallen. Ik geloofde er eigenlijk niet in. Maar een vriendin was hier al geweest, en zei dat ik dit ook moest proberen.Gaat gek genoeg super goed. Ik zit veel sneller vol. Hele fijne ervaring, en totaal niet eng ofzo. Ben inmiddels al bijna 5 kilo kwijt, zonder moeite."