Afvallen met een glimlach

 Heb je al alles geprobeerd om af te vallen? Geloof me, je bent niet de enige. Ontzettend veel mensen lopen rond met overgewicht. Het is inmiddels een enorme markt geworden. Iedereen heeft wel eens een dieet gevolgd.

En er zijn zoveel soorten diëten, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Het mooie van een dieet is, dat het altijd werkt. Mits je alles volgens het boekje doet. Met uiteraard bijpassende dure  poeders, shakes of pilletjes. Prachtig, maar wat een gedoe!

 

Iedereen die ons om hulp vraagt, heeft eigenlijk altijd alles wel eens geprobeerd. Maar uiteindelijk zonder succes.

Nogmaals, elk dieet werkt, maar het veranderd, bij de meeste mensen, helemaal niets.

Dat is precies de reden waarom hypnotherapie zo goed werkt.

 

Hoe dan?

 

De eerste vraag die wij je gaan stellen is: Wat houd je nu tegen om eruit te zien, zoals je eruit wilt zien?

Goede vraag he? Tijden onze eerste afspraak is dat eigenlijk het belangrijkste onderwerp.

Samen met jou gaan we op zoek naar hetgeen wat je tegenhoudt om gewoon af te vallen.

 

Het kan zijn dat het iets is uit het verleden. (Laag zelfbeeld/het heeft toch geen zin), maar ook een gebrek aan motivatie. Of misschien mis je een duidelijk doel, of leef je met stress. Zomaar maar wat dingetjes die evt een negatieve rol zouden kunnen betekenen tijdens het afvallen.

 

Wanneer het duidelijk is wat je tegenhoudt, en dat uiteindelijk oplost, wordt het natuurlijk een stuk eenvoudiger om gewoon af te vallen.

 

Maar hoe los je zoiets op dan?

 

Samen gaan we dus op zoek naar hetgeen wat je tegenhoudt om je doelgewicht te bereiken/behouden. Zijn het gedachten, gevoelens of is het je gedrag. Wanneer we dit weten, gaan we meteen aan de slag met hypnotherapie.


Ervaring cliënt afvallen d.m.v. hypnose: " Ik ben al jaren aan het vechten tegen overgewicht en val ook veel af, maar kom iedere keer nog meer aan. Ik was dit zat en besloot na wat inlezen over hypnose de stap te wagen. Ik kwam terecht bij Jeroen en voelde me meteen op mijn gemak bij hem. Ik ben onder hypnose gegaan en de knop is om. Ik ben heel gemotiveerd om gezond te eten. Jeroen legt goed uit wat hij gaat doen en ik kan hem iedereen aanraden. De eerste kilo's zijn er alweer af en dat voelt goed


Waarom hypnose?

De kracht van hypnotherapie zit in het feit dat je onbewust gaat afvallen. 

 

Wanneer je kiest voor een speciaal afvalprogramma/dieet, ben je bewust aan het afvallen. Je gaat een soort van traject in, en krijgt te horen dat u vanalles NIET meer mag eten, of wat juist wel. Ook gebruik je waarschijnlijk, aanvullend op het dieet, dure pillen en/of shakes om nog sneller op uw streefgewicht te komen. Dus met andere woorden, u bent aan het vechten om ergens te komen. Op het moment dat het doel is bereikt, vallen de meeste in een zwart gat. Het is klaar, en  nu? Vanuit daar ontstaat vaak het bekende JO-JO effect. 

 

Dit stukje is dus precies hetgeen waarmee hypnotherapie zich onderscheidt. 

Hypnose zorgt voor een onbewuste verandering. Onbewust betekent dat je iets automatisch doet. Denk maar eens na hoe eenvoudig je op een fietst stapt om een boodschap te doen. Dit gaat automatisch. Makkelijk dus. Met dank aan je onderbewustzijn!

En hoe gaaf zou het zijn, wanneer je onbewust afvalt? 

 

D.m.v. directe en/of indirecte hypnose technieken, persoonlijke coaching en oprechte aandacht is het mogelijk je uiteindelijk onbewust te laten af te vallen. Makkelijk dus. Zonder dure pillen of shakes, zonder moeite en zonder een strak dieet.

En niet voor even, maar voor het leven. 


" Wist niet wat ik ervan moest verwachten maar ben blij dat dit op mijn pad kwam.Jeroen is een aardige begripvolle man en verstaat zijn vak geweldig.Na de sessie dacht ik,ben benieuwd,wat gaat er gebeuren.Nu 2 weken verder voel ik me beter in mijn vel ,eindelijk een beter eetpatroon en mijn kleding zit ook losser.Al die afvalpogingen,ellende na ellende.Dit had ik veel eerder moeten doen.Ik zou zeggen,probeer en ervaar het zeker zelf."


Voordelen

  • Blijvend resultaat
  • Zonder dure shakes of pillen
  • Geen terugval (jojo - effect)
  • Geen dieet
  • U kunt alles blijven eten wat u nu eet!
  • 1 tot maximaal 3 sessies
  • Persoonlijke begeleiding 

Ik wil graag afvallen met hypnose, maar wat gaan we doen?

De eerste afspraak ( Intakegesprek )

Onder het genot van een kopje thee of koffie, gaan we eerst beginnen met het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek leggen wij o.a. uit wat hypnose is, en wat het voor u kan betekenen. Ook bespreken wij uw persoonlijke doelen, en hoe we die zo snel mogelijk kunnen realiseren. 

 

We gaan samen onderzoeken naar hetgeen je tegenhoudt om af te vallen. Is dat simpelweg de motivatie of spelen er andere dingen.  Wanneer we deze " puzzel " hebben gelegd, en we de mogelijke oorzaak hebben gevonden, plannen we de eerste sessie in. Tevens krijg je wat simpele opdrachtjes mee naar huis om je bewust te maken van je eetgedrag. Hoe je eet, en wat je eet. Die resultaten worden doorgenomen tijdens de volgende afspraak.

 

De eerste sessie

Na ongeveer 2 a 3 weken zien we elkaar weer. We gaan samen de ervaringen en resultaten bespreken van de afgelopen weken. Vanuit daar gaan we verder.  De eerste echte hypnosesessie gaat plaatsvinden. De sessie zal in het teken staan van hetgeen we tijdens de intake hebben besproken.

Na de sessie plannen we een vervolgafspraak (Indien nodig natuurlijk) of een evaluatiegesprek.

 

Vervolgsessies

Soms is een vervolgsessie nog nodig. Een vervolgsessie staat uiteraard in het teken van de voorgaande sessie. We nemen door wat de resultaten zijn na de laatste sessie. Zijn er positieve veranderingen, of valt het juist tegen. 


"Ik ben, ongeveer een maand geleden, hier geweest voor afvallen. Ik geloofde er eigenlijk niet in. Maar een vriendin was hier al geweest, en zei dat ik dit ook moest proberen.Gaat gek genoeg super goed. Ik zit veel sneller vol. Hele fijne ervaring, en totaal niet eng ofzo. Ben inmiddels al bijna 5 kilo kwijt, zonder moeite."



Voel je jezelf te dik?

Voel je jezelf te dik of heb je simpelweg een te hoog BMI? Maak dan gewoon een een afspraak en zet die stap naar een leven waar je kunt blijven genieten van alles wat je lekker vindt, met het gewicht wat het beste bij je past.

Heb je nog twijfels of hypnotherapie bij je past? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis ;) Tot snel!

Book an appointment with jeroen using Setmore