Makkelijk afvallen zonder dieet of shakes

Wil je wat kilootjes kwijt, maar lukt het maar niet? Heb je alles al geprobeerd? Laat je verrassen door de kracht van hypnose. Dus geen streng dieet, pillen of shakes of calorieën tellen. 

Je doet het helemaal zelf! Hoe dan?

Eigenlijk is het heel simpel. We gaan samen ervoor zorgen dat je een gezondere levensstijl creëert, met behulp van je onderbewustzijn. Tijdens een hypnose sessie pakken we de gedachten en je gevoel aan, die ervoor zorgen dat je aankomt/ niet afvalt, aan. Vervolgens geven we positieve suggesties aan het onderbewustzijn om ervoor te zorgen dat je probleemloos afvalt. Zonder enige moeite! 


Ervaring cliënt afvallen d.m.v. hypnose: " Ik ben al jaren aan het vechten tegen overgewicht en val ook veel af, maar kom iedere keer nog meer aan. Ik was dit zat en besloot na wat inlezen over hypnose de stap te wagen. Ik kwam terecht bij Jeroen en voelde me meteen op mijn gemak bij hem. Ik ben onder hypnose gegaan en de knop is om. Ik ben heel gemotiveerd om gezond te eten. Jeroen legt goed uit wat hij gaat doen en ik kan hem iedereen aanraden. De eerste kilo's zijn er alweer af en dat voelt goed


Waarom hypnose?

De kracht van hypnotherapie zit in het feit dat je onbewust gaat afvallen. 

 

Wanneer je kiest voor een speciaal afvalprogramma, bent je bewust aan het afvallen. Je telt waarschijnlijk je ingenomen calorieën, en krijgt te horen dat u vanalles NIET meer mag eten, of wat juist Wel. Ook gebruik je waarschijnlijk, aanvullend op het dieet, pillen en/of shakes om nog sneller op uw streefgewicht te komen. Dus met andere woorden, u bent aan het vechten om ergens te komen. Op het moment dat het doel is bereikt, vallen de meeste in een zwart gat. Het is klaar, en  nu? Vanuit daar ontstaat vaak het bekende JO-JO effect. 

 

Dit stukje is dus precies hetgeen waarmee hypnotherapie zich onderscheidt. 

Hypnose zorgt voor een onbewuste verandering. Onbewust betekent dat je iets automatisch doet. Denk maar eens na hoe eenvoudig je op een fietst stapt om een boodschap te doen. Dit gaat automatisch. Makkelijk dus. Met dank aan je onderbewustzijn!

En hoe gaaf zou het niet zijn, dat je onbewust afvalt? 

 

D.m.v. directe en/of indirecte hypnose technieken is het mogelijk je onbewust te laten af te vallen. Makkelijk dus. Zonder dure pillen of shakes, zonder moeite en zonder een strak dieet.

En niet voor even, maar voor het leven. 


Via een korte zoektocht via Google kwam ik bij hypnose praktijk Weert uit. Ik was op zoek naar het perfecte middel om gewicht te verliezen.Na een intakegesprek met Jeroen, was het zeer duidelijk dat onderliggende factoren aangepakt moesten worden voordat ik aan gewichtsverlies kon beginnen.Met de nodige argwaan ben ik naar mijn eerste sessie gestapt. Hopende op een antwoord maar realistisch genoeg om te weten dat dit een moeilijke opdracht zou worden.Nochtans ben ik de deur terug buiten gestapt als een ander mens. Een aantal inzichten rijker en klaar om de hele wereld te trotseren. Ik heb nog een 2de sessie gehad om toch het gewichtsprobleem aan te pakken.Nu een aantal weken later zit ik ten eerste goed in mijn vel, ben ik fier om wie ik ben en om wat ik bereikt heb, én werk ik aan een gezond lichaam.Dus, ik kan wel stellen dat ik Jeroen zeer dankbaar ben en dat dit voor iedereen een zeer nuttige therapie kan zijn.


Vaak a1 na 1 sessie blijvend resultaat!

  • Blijvend resultaat
  • Zonder dure shakes of pillen
  • Geen terugval (jojo - effect)
  • Geen dieet
  • U kunt alles blijven eten wat u nu eet!
  • 1 tot maximaal 3 sessies
  • 24/7  begeleiding 

Ik wil graag afvallen met hypnose, maar wat gaan we doen?

De eerste (misschien wel laatste ;)) sessie

Onder het genot van een kopje thee of koffie, gaan we eerst beginnen met het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek leggen wij uit wat hypnose is, en wat het voor u kan betekenen. Ook bespreken wij uw persoonlijke doelen, en hoe we die zo snel mogelijk kunnen realiseren.

Vervolgens gaan we direct aan de slag, en zal de eerste hypnose sessie plaatsvinden.

Na de eerste sessie maken wij in overleg een vervolgafspraak.

Tussen de eerste en de tweede sessie zit ongeveer 2 weken.  

Sessie 2 ( in overleg )

Na ongeveer 2 weken zien we elkaar weer. We gaan analyseren wat u de afgelopen twee weken heeft ervaren. Tijdens de tweede sessie gaan we vooral kijken waar nog verbeterpunten zitten, om ervoor te zorgen dat er een blijvend resultaat wordt geboekt.  

Sessie 3 (optioneel)

Een derde sessie is vaak niet nodig. Het komt echter voor dat een cliënt hier toch nog behoefte naar heeft. De derde afspraak is dan ook in overleg, en zal plaatsvinden binnen 2 weken.


"Ik ben, ongeveer een maand geleden, hier geweest voor afvallen. Ik geloofde er eigenlijk niet in. Maar een vriendin was hier al geweest, en zei dat ik dit ook moest proberen.Gaat gek genoeg super goed. Ik zit veel sneller vol. Hele fijne ervaring, en totaal niet eng ofzo. Ben inmiddels al bijna 5 kilo kwijt, zonder moeite."