Hypnotherapie bij stress en depressie

 

Ik heb serieus geen idee hoe ik dit allemaal weer op de rit ga krijgen.

Ik  ben er echt he-le-maal klaar mee!

Je hoort het steeds vaker. Iedereen heeft het druk en vergeet daarbij zichzelf nogal eens. De meest gehoorde klacht bij de huisarts is tegenwoordig in 70% van de gevallen gerelateerd aan psychische klachten. Bij de huisarts krijg je te horen dat je even rustig aan moet doen. Je hebt klachten die lijken op een vorm van overspannenheid of depressiviteit. Een doorverwijzing volgt. En voordat je het weet zit je in een lang traject met psychologen en instanties die je verder gaan helpen.

 

Niets mis mee natuurlijk. En fijn dat het goed is geregeld is ons land. Echter denk ik vaak, dat zo'n traject niet bij iedereen echt nodig is. Sterker nog, ik weet het wel zeker. 

 

"Geen zin in lange trajecten en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Dan is hypnotherapie misschien wel iets voor jou!"

 

Door middel van directe hypnose technieken is het mogelijk om op een snelle en zeer effectieve manier deze psychische klachten aan te pakken en om te draaien. Ook worden er tijdens een sessie handvatten aan het onderbewustzijn meegegeven, zodat de cliënt, bij een e.v.t terugval, zichzelf direct kan herstellen.

 

Kortom. Weet je het even niet meer? Moeite met loslaten? Ben je mentaal helemaal op en toe aan een mentale opkikker?

Neem dan contact met ons op.  


Ervaring cliënt sessie sociale angst: " Ik ben enorm blij dat ik de stap heb genomen om een afspraak te maken met Jeroen. Jeroen stelde me enorm om mijn gemak. Hij is nuchter en helder in zijn communicatie & werkwijze. Ik kan het iedereen aanraden! "


Voordelen van hypnotherapie ik wil me beter voelen

 

  • Snel en effectief
  • Binnen 1 sessie resultaat
  • Zonder medicatie 
  • Geen ingewikkelde methodes
  • Lifechanger

Hoeveel sessies?

Het is vooraf moeilijk inschatten hoe snel u van uw klacht verlost bent. Ieder issue staat apart, en het blijft natuurlijk maatwerk. Ieder mens is uniek. De ervaring leert dat de meeste issues al na 1 a 2 sessies voor een groot deel verholpen zijn. En dat is t.o.v. andere therapieën zeer snel. Hypnotherapie toont vaak aan dat lange trajecten overbodig zijn.


"Al enkele jaren voelde ik mij niet goed in men vel, hoewel ik alles heb om gelukkig te zijn.Ik ben daarom eerst langs gegaan voor een kennismakingsgesprek.Hieruit bleek dat het vooral aan mijn manier van denken ligt.Ik heb daarom een eerste sessie aangegaan. Nadien ook een 2de sessie vastgelegd maar dit was echter niet nodig. Ongelooflijk maar na slechts 1 sessie heb ik een wereld van verschil gemerkt, en ik niet alleen.Ook mijn kinderen merken het verschil met de papa van vroeger en de papa van nu.1000 x dank aan Jeroen voor de professionele uitleg en hulp!""DOE HET ALTIJD VOOR JEZELF & EN NIET VOOR EEN ANDER"