Afvallen met hypnose

Gewichtsmanagement houdt ons in deze consumptiemaatschappij dag en nacht bezig. We hebben zittend werk, eten veel en verkeerd en worden langzaam dikker.  Daar hebben zelf meestal invloed op. Verantwoord eten en meer bewegen bijvoorbeeld. We weten het eigenlijk allemaal wel, maar waarom lukt het ons toch zo vaak niet? Er zijn redenen in overvloed; we missen de motivatie, we zijn te moe om te sporten, we verdoven onze emoties met voedsel, we hebben geen tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken, we zijn Bourgondiërs en we willen genieten van het leven, er is iets lichamelijk niet in orde waardoor  we kilo's aankomen ( hormonen, schildklier ) en vele andere redenen. 


" Met een groep lotgenoten zorgen wij ervoor dat je naar huis gaat met de overtuigingen die je een slank en fit lichaam gaan geven."


Er is niets mis met een paar pondjes te veel. En wat de mode-industrie ons voorschotelt is natuurlijk ook niet realistisch. Maar als de kilo's je in de weg gaan zitten of je gezondheid in gevaar gaat brengen is het echt tijd om er iets aan te doen.

Hypnose is bij uitstek geschikt om af te vallen.

De strijd tegen overgewicht zit namelijk in het bewustzijn en kan prima opgelost worden in het onderbewustzijn, waar de hypnotiseur wel, maar jijzelf niet bijkomt. Met hypnose kun je moeiteloos op je streefgewicht komen en daar blijven zonder dieet, zonder honger en doorgaans met maar 1 sessie. Klinkt dit alles al een foute Amerikaanse commercial voor de zoveelste "wondermethode?"

Wij gaan de uitdaging graag met je aan. Wij weten dat hypnose echt werkt. 

Kom daarom naar onze groepssessie Afvallen met hypnose! Met een groep lotgenoten zorgen wij ervoor dat je naar huis gaat met de overtuigingen die je een slank en fit lichaam gaan geven.


Hoeveel kost het?

De groepssessie kost u slechts €179,= p.p. Dit is inclusief een lekker kopje koffie of thee.

Betalingen geschieden op de ontvangstlocatie. Pinbetalingen zijn (nog) niet mogelijk.

Inschrijving

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid om af te vallen met hypnose? Reserveer dan snel een plekje. Vergeet niet om de juiste datum te kiezen. Let wel; Er is helaas maar plek voor maximaal 20 personen per sessie. Dus Vol = Vol.

Beschikbare data:


Groepssessie Afvallen met hypnose - zaterdag 20 juli 2019 om 13:30u - 15:00u - Cwartier - Hypnosepraktijk Weert - Venlo

TER PROMOTIE van onze praktijk,

bieden wij u een EENMALIGE KORTING aan van maar liefst 100,=

Georganiseerd door hypnosepraktijk Weert - Venlo in Cwartier te Weert

Duur: 90 minunten

Inclusief koffie en thee.

Groepssessie Afvallen met hypnose. Er is plek voor maximaal 20 personen. Dus denk niet te lang na, want VOL = VOL. 

€ 179,00

€ 79,00

  • Beschikbaar

UITVERKOCHT. Groepssessie Afvallen met hypnose - 24 maart 2019 13:30 t/m 15:00u - Cwartier - Hypnosepraktijk Weert - Venlo

Georganiseerd door hypnosepraktijk Weert - Venlo in samenwerking met de bekende Mentalist Fernando Flores. ( Bekend van het tv-programma; de nieuwe Uri Geller ) LOCATIE: Weert

Groepssessie Afvallen met hypnose. Er is plek voor maar 20 personen. Dus denk niet te lang na, want VOL = VOL. 

€ 179,00

  • Beschikbaar

UITVERKOCHT.. Groepssessie Afvallen met hypnose - 21 april 2019 om 15:30u - Cwartier - Hypnosepraktijk Weert - Venlo

Georganiseerd door hypnosepraktijk Weert - Venlo in samenwerking met de bekende Mentalist Fernando Flores. ( Bekend van het tv-programma; de nieuwe Uri Geller ) LOCATIE: Weert

Groepssessie Afvallen met hypnose. Er is plek voor maar 20 personen. Dus denk niet te lang na, want VOL = VOL. 

€ 179,00

  • Beschikbaar

 

*Na inschrijving kan je je uiteraard altijd nog terugtrekken. Zolang de groepssessie nog niet heeft plaatsgevonden heb je tot 2 weken na je inschrijving de tijd om eventueel weer af te zeggen. Je krijgt je inschrijfgeld dan gewoon weer terug. 

Kan je niet op de door jou gekozen dag van de sessie? Dan schuiven we je inschrijving gewoon door naar de eerstvolgende datum waarop je wel kunt. Ook dat is geen enkel probleem.