Eenvoudig stoppen met roken

Tja, roken....

Oke, roken is ongezond. Wie dit ontkent is wel heel erg naïef. Natuurlijk zijn er mensen die er oud mee worden en zijn geworden. En vroeger rookte zelfs de verpleegkundige boven het ziektebed van de patiënt. Wat voor redenen je ook verzint....feitelijk is het beter om niet te roken. En waarom zou je roken? Het stinkt, het is duur, ongezond en het voegt niets toe aan je lichaam. Het geeft stress wanneer je geen tijd hebt om te roken, of maakt je onrustig wanneer je pakje sigaretten leeg is.

 

Waarom rookt men dan? 

De meest voorkomende redenen (smoesjes ;)) van rokers zijn natuurlijk de gezelligheid. Bij een drankje hoort een sigaret. Of even een momentje voor mijzelf is er ook 1. Daarnaast zegt men dat het je rust geeft tijdens stress momenten. Tuurlijk, voor dat moment wel, maar niet op langere termijn. En een hele mooie reden is.....ik voel me prima, en ik heb nergens last van. Oké, nu nog niet. Maar misschien wel over 5,10 of 20 jaar wel. Maar dan is het misschien wel te laat. 

Longkanker wordt meestal pas ontdekt als de ziekte zo ver is gevorderd dat genezing niet meer mogelijk is. Een sigaret is nl. een sluipmoordenaar. 

"Zo, vandaag inmiddels 2 maanden een niet-roker!!! Vorig jaar 11 november had ik mijn stoppen met roken afspraak omdat ik al vaak geprobeerd had zelfstandig te stoppen. Telkens weer had ik na een paar weken ontelbare keren per dag zin in een sigaret, en de gedachte dat ik ze ging kopen. Dus was ik erg benieuwd wat de hypnose behandeling voor mij kon betekenen.Vanaf het moment dat ik naar buiten ben gelopen heb ik de gedachte dat ik een niet-roker ben. Ik denk regelmatig aan sigaretten maar nooit meer met de gedachte dat ik ze wil roken.Ik heb geen enkel moment afkick verschijnselen gehad en inmiddels voel ik me heerlijk zonder, sterk en vitaal. Jeroen ik wil je hartelijk danken voor het veranderen van mijn leven om niet meer afhankelijk te zijn van de sigaretten."


Deel deze pagina met iemand die hulp nodig heeft om te stoppen met roken.Stoppen met roken d.m.v. hypnose is de meest succesvolle, en fijne manier om te stoppen met roken. En als de echte wil er is, is meestal 1 sessie al voldoende om jezelf te verlossen van de drang naar een sigaret.


Nu iets positiefs.

Hoe mooi zou het zijn als je vanaf vandaag een niet roker zou zijn. Denk eens aan de voordelen van een leven zonder sigaret. Meer geld, betere conditie, relaxter en je ruikt frisser.  Klinkt goed toch? 

Onmogelijk? Nee hoor. Roken is een verslaving aan nicotine. Daar moet je van afkicken. 48 uur geen nicotine, en je bent ervan af. Wat rest is de gewoonte. De nicotine verslaving is natuurlijk even doorzetten,dat kan je zelf. De gewoonte om telkens een sigaret te pakken,  regelen wij.

 

Door middel van hypnose is het mogelijk om die gewoonte weg te halen uit je onderbewustzijn. Door positieve suggesties aan je onderbewustzijn te geven is die vervelende gewoonte verdwenen als sneeuw voor de zon. Na een sessie van ongeveer een uur, ga je naar huis als een niet-roker. Klinkt gek, maar het werkt fantastisch. 

 

 

Schrikt het woord hypnose je af? Echt, het is niet eng. En nee, je geeft tijdens een sessie je pincode niet. Ook heeft een hypnotherapeut de cliënt nooit in zijn macht. Het tegendeel is waar. Iedereen die bij ons in de praktijk is geweest gaat met een glimlach en relaxed naar huis. En dat is ook de bedoeling. Hypnotherapie is fijn en laagdrempelig. 

 

Dus ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je rokers bestaan?

 

Gun jezelf een nieuw, fris en gezond leven en maak deze week nog een afspraak.


ERVARING CLIËNT: Op 25 november vorig jaar(2019) bij Jeroen geweest om te stoppen met roken, hele heftige periode voor de boeg, ik stond aan het begin voor mijn behandeling voor borstkanker,dankzij Jeroen sinds die dag geen sigaret meer aangeraakt, het koste me ook verbazend weinig moeite.Kan het af en toe nog niet geloven, van een pakje per dag naar een trotse niet roker.Jeroen nogmaals hartstikke bedankt!!!!


Wat kun je verwachten na een sessie?

 • Je bent dan een NIET roker. Je hebt geen gedachte of behoefte meer aan een sigaret.
 • Je bent verbaasd over hoe gemakkelijk het voor je is om niet meer te roken.
 • Op een feestje of bij een borrel heb je geen drang meer om te roken.
 • Je geurvermogen verbetert aanzienlijk, dit gebeurt al binnen een week.
 • Je smaaksensatie verbetert aanzienlijk, ook dit gebeurt al binnen een week.
 • Je hebt meer energie.
 • Je lichaam gaat in de schoonmaakstand.
 • Hoge bloeddruk verdwijnt binnen een paar weken.
 • Je gezondheid gaat dagelijks vooruit.
 • Je omgeving heeft enorm veel respect voor je.
 • Je kunt rustig uit eten of een lange reis maken, want je voelt geen dwang meer om te roken.
 • Je komt erachter dat het heel eenvoudig is om een NIET roker te zijn en te blijven.

Ervaring cliënt stoppen met roken: Toen ik 4 weken geleden bij Jeroen kwam had ik alleen de hoop dat hij me kon helpen. Geloven dat hypnose ging werken was voor de nuchtere persoon die ik ben wel lastig maar ik ben super blij dat ik het toch gedaan heb. Zonder enige moeite ben ik gestopt met roken door slechts die ene sessie bij Jeroen, helemaal top!


Oké oké, ik weet genoeg, ik wil van mijn rookverslaving af!

Verlos jezelf van die dwang naar die sigaret, en maak nu een afspraak.


"DOE HET ALTIJD VOOR JEZELF & NIET VOOR EEN ANDER"

Stoppen met roken-traject kort samengevat.

 • U kiest een stop datum, en maakt een afspraak
 • U rookt, de dag van de sessie, nog snel een laatste sigaret.
 • Wij brengen u onder hypnose.
 • Uw onderbewustzijn pakken wij aan.
 • Een kort maar krachtig nagesprek volgt.
 • En u gaat de praktijk uit als een NIET roker.

In de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende om een NIET roker te worden, en vooral ook te blijven.

 


Belangrijk!

Bij een STOPPEN MET ROKEN sessie is het belangrijk dat u ook ECHT wilt stoppen. Anders gaat het niet werken, en valt u meteen terug op je oude gewoonte. Vb: Vraag jezelf af of je je pakje sigaretten en bijv je aansteker na de sessie achter kan laten. Kan je dit, dan ben je er klaar voor!


Ervaring cliënt: Verschillende vrienden van me waren hier ook geweest. En hebben mij overtuigd om het ook te doen. Ik wilde super graag stoppen met roken. Vaak gestopt en toch weer begonnen. Dit zou mij nu wel helpen. Ondanks dat ik sceptisch was, is het me super goed afgegaan. Ben nog steeds verlost van de sigaret. Nu al bijna 6 weken! En ben superblij en trots! Dus bij twijfel, gewoon een afspraak maken. Het werkt echt! Bedankt voor alles!!


Ervaring cliënt: Ik heb 10 jaar gerookt, en kwam er op geen enkele manier van af. Ik hoorde al wat vaker dingen om mijn heen over hypnose, maar het duurde even voor ik de stap zette. Via Google kwam ik terecht bij Jeroen, heb contact met hem op genomen en het voelde meteen vertrouwt. Een week geleden ben ik onder hypnose gegaan, en vanaf dat moment geen sigaret meer aangeraakt. Totaal geen behoefte, geen eet buien, ben nog steeds super vrolijk, en totaal geen last als mensen om me heen roken! Echt ongelofelijk maar ben er helemaal vanaf! Echt geweldig, zo blij dat ik het gedaan heb!