Wat gaan we doen?

Onze eerste afspraak:

De eerste afspraak die we hebben duurt ongeveer 1.5 uur. Tijdens deze afspraak wil ik je graag beter leren kennen, en gaan we inhoudelijk in op je probleem. Vervolgens leg ik je uit hoe ik werk, en wat hypnose voor je kan betekenen. Gedurende deze eerste afspraak maak je geleidelijk kennis met hypnose.

 

D.m.v. hypnose, maar ook NLP technieken, coaching en allerlei praktische oefeningen gaan we samen proberen om de eerste grote slag te slaan. Het doel is om je z.s.m. te helpen met hetgeen je rondloopt. 

Een vervolgafspraak is dan ook niet altijd nodig. Vaak bij bijvoorbeeld enkelvoudige angsten of bij het stoppen met roken, is 1 sessie al voldoende. Mocht je reeds een vervolgafspraak hebben staan, dan is er altijd de mogelijkheid om deze kosteloos te annuleren. Uiteraard altijd in overleg.

De tweede afspraak:

Doorgaans zie ik je ongeveer 2 weekjes later weer. Dan gaan we in gesprek over hetgeen wat je hebt ervaren na onze eerste afspraak. Wat gaat er goed? Voel je je beter, heb je minder klachten of merk je bijvoorbeeld positieve verandering qua gedrag? Zijn er misschien andere dingen die naar voren komen? 

 

Vaak is het namelijk zo dat een probleem is opgebouwd in verschillende lagen. De bekende therapeutische "ui". Wanneer je een laagje weghaalt, wordt het volgende laagje zichtbaar. Wanneer dat zo is, gaan we simpelweg gewoon verder met de volgende laag "ui". Uiteindelijk willen we natuurlijk het probleem tot in de kern oplossen.

 

Tijdens onze tweede afspraak zal je ook merken dat het steeds makkelijker wordt om mee te gaan in hypnose. De spanning die er vaak is bij een eerste afspraak is er dan af. Zodat een sessie makkelijker gaat, en je dieper in hypnose gaat.

De derde afspraak:

Vaak is de derde afspraak de laatste. Gemiddeld zijn mijn cliënten binnen 2 a 3 sessies van hun probleem af. Tijdens deze afspraak doen we evalueren. We kijken of er nog restjes van het probleem zijn, en of je e.v.t. nog wat extra hulp nodig hebt. Mocht je uiteindelijk nog wat hulp nodig hebben, is dat natuurlijk geen probleem. Het doel is uiteindelijk om je permanent te verlossen van hetgeen waar jij mee rondloopt.


Klaar voor verandering?

Volg dan onderstaande stappen. Kies een datum en dan zie ik je snel!

  • Druk op onderstaande (Blauwe) button om een afspraak te maken.
  • kies je behandeling / soort afspraak.
  • Kies een geschikte datum/tijdstip in de online agenda.
Book an appointment with jeroen using Setmore

Nog steeds teveel twijfels? Geen probleem hoor. Ik geef je graag meer uitleg.

Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

(15 - 30 min) 

 

Heb je toch nog steeds teveel twijfels over de behandelmethode?

Ben je sceptisch of denk je dat hypnotherapie niet bij je werkt?

 

Ga dan eerst voor een kennismakingsgesprek. Er zijn dan 2 opties. Een telefonisch gesprek of een afspraak in de praktijk. Tijdens dit kennismakingsgesprek stel ik me, in het kort, even voor, en beantwoord ik al je vragen. Ook bespreken we de mogelijkheden, en de onmogelijkheden m.b.t. de behandelmethode.

Book an appointment with jeroen using Setmore

Ervaringen van cliënten

Wil je weten hoe andere mijn behandelingen ervaren?