Makkelijk afvallen zonder dieet of shakes

Wil je wat kilootjes kwijt, maar lukt het maar niet? Heb je alles al geprobeerd? Laat je verrassen door de kracht van hypnose. Dus geen streng dieet, pillen of shakes of calorieën tellen. 

Je doet het helemaal zelf! Hoe dan?

Eigenlijk is het heel simpel. We gaan samen ervoor zorgen dat je een gezondere levensstijl creëert, met behulp van je onderbewustzijn. Tijdens een hypnose sessie pakken we de gedachten, die ervoor zorgen dat je aankomt/ niet afvalt, aan. Vervolgens geven we positieve suggesties aan het onderbewustzijn om ervoor te zorgen dat je probleemloos afvalt. Zonder enige moeite!


Ervaring cliënt afvallen d.m.v. hypnose: " Ik ben al jaren aan het vechten tegen overgewicht en val ook veel af, maar kom iedere keer nog meer aan. Ik was dit zat en besloot na wat inlezen over hypnose de stap te wagen. Ik kwam terecht bij Jeroen en voelde me meteen op mijn gemak bij hem. Ik ben 2 weken onder hypnose gegaan en de knop is om. Ik ben heel gemotiveerd om gezond te eten. Jeroen legt goed uit wat hij gaat doen en ik kan hem iedereen aanraden. De eerste kilo's zijn er alweer af en dat voelt goed


1 sessie

Ik wil snel 10 kg afvallen.

Een hele effectieve manier om om snel (Vaak binnen 1 week al resultaat ) van je overtollige kilootjes af te komen. 

2 sessies

Ik wil tussen de 10 - 20 kg afvallen, inclusief gewichtscontrole

Vergelijkbaar met de 1 sessie formule. We gaan echter een stukje dieper in op de materie.