Groepssessies

Vanuit hypnosepraktijk Weert - Venlo organiseren wij (bijna) maandelijks een groepssessie. 

Deze groepssessies vinden plaats in het Cwartier (Voormalige gemeentehuis  van Weert ).

In een mooie ruimte worden hier klassikaal de meest voorkomende issues aangepakt waar men mee rondloopt. Dit  zijn bijvoorbeeld Angsten overwinnen, stoppen met roken of overgewicht(afvallen). 

Waarom een groepssessie?

Waarom zou je deelnemen aan een groepssessie? Dat is natuurlijk erg persoonlijk. Iedereen heeft logischerwijs een persoonlijke voorkeur. Wij merken dat het voor sommige toch een behoorlijke drempel is om individueel een sessie aan te gaan. En dat is natuurlijk jammer. Vandaar dat we proberen om elke maand een groepssessie te organiseren. Speciaal voor degene die het fijn vinden om er niet alleen voor te staan. Iedereen kent uiteindelijk  de uitdrukking; Een gezamenlijke vijand verbroedert.

Wat gaan we doen?

De groepssessies duren 2 tot 2.5 uur, en vinden doorgaans plaats op zaterdagen. 

Na een korte introductie over wie ik ben en wat ik doe, krijgt u inhoudelijke informatie over het aan te pakken onderwerp en over hoe hypnose in een groep werkt. Vervolgens krijgt u ook nog een leuke demonstratie van hypnose en wat het voor u kan betekenen. 

Een korte pauze volgt. Een lekker kopje koffie of thee is natuurlijk ook aanwezig.

Na de pauze begint de daadwerkelijke sessie. Hypnose werkt erg snel, maar het is geen tovenarij. Je persoonlijke motivatie om te veranderen en openstaan voor een andere denkwijze zijn natuurlijk belangrijk. 

Geïnteresseerd ?

Mocht je nu denken dat dit beter bij je past dan een individuele aanpak, Lees dan hieronder verder. Klik op 1 van de onderstaande buttons om meer specifieke informatie te zien over de hulpvraag waar jij mee rondloopt. Wil je eerst een keer persoonlijk kennismaken. Dat kan! Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Dan leg ik je uit hoe hypnose/hypnotherapie werkt, en krijg je een indruk of de manier van werken bij je past.

Meer informatie over: