Stoppen met roken | 2 sessie - methode

 

Bent u een roker die er erg tegenop ziet om te stoppen, ondanks de juiste motivatie.  Wilt u graag stoppen, maar is er behoorlijk wat angst voor falen? Heeft u  inmiddels al meerdere pogingen ondernomen, en lukt het telkens maar niet?

Dan is het wellicht verstandig om voor deze methode te kiezen.

Deze stoppen met roken sessie geeft net even iets meer houvast. We gaan tijdens deze sessie wat dieper in op uw persoonlijke  situatie. Hierbij is het dus mogelijk om diepgewortelde overtuigingen  en gevoelens "harder"aan te pakken.

Dus bij twijfels over uw eigen wilskracht, gemoedstoestand of overtuiging, ga dan voor deze aanpak. En verzeker u van een succesvol en gezond vervolg.

 

Hoe werkt het?

U moet de de 2 de sessie zien als een soort bescherming. 

Logischerwijs  gaat iedereen na de eerste sessie naar huis als een trotse en blije NIET roker. Zonder twijfel. Nu kan het toch nog zijn dat het verlangen naar de sigaret niet helemaal verdwijnt. 

Mocht dit nu het geval zijn, dan kunt u kosteloos gebruik maken van deze sessie.

Deze 2 de sessie moet dan wel plaatsvinden binnen 4 - 6 weken vanaf de eerste sessie. 

Waarom binnen 4 - 6 weken? Langer is echt niet nodig.  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat als men iets veranderd in zijn of haar leven, dat deze verandering uiteindelijk, na ongeveer 30 dagen, een gewoonte is geworden. Terugval is dan vaak geen optie meer. Een gewoonte gaat automatisch. En wat u automatisch doet, kost geen moeite!

 

Afspraak maken

Wilt u eindelijk verlost worden van die sigaret? Wilt u weer meer rust en tijd voor andere dingen in het leven? Een trots gevoel hebben dat u de touwtjes in handen heeft? Maak dan een afspraak, en verlos u van die ongezonde gewoonte!

Heeft u twijfels of hypnotherapie/hypnose bij u past? Neem dan, uiteraard, vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen graag uit wat de kracht is van deze, bewezen, behandelmethode.

"" Na bijna 25 jaar gerookt te hebben en na vele geldverspillingen aan pleisters,pillen, laser en acupunctuur heb ik ervoor gekozen om het voor de laatste keer te proberen met hypnose.En ik kan alleen maar zeggen ‘had ik het maar 20 jaar eerder geweten’ had het me veel geld en ook zeker mijn gezondheid bespaart!Ik kan het iedereen aanraden gewoon de knoop doorhakken en maak een afspraak. ""