Is het eng?

De meeste mensen zijn in eerste instantie bang voor het woord hypnose. Dit is angst die hoogstwaarschijnlijk  gebaseerd is op het zien van de bekende hypnose shows. 

Hypnotherapie staat daar erg ver vanaf. Het is geen Hocus-Pocus of tovenarij.  Al mijn cliënten ervaren het als super ontspannend en verrassend laagdrempelig.

 

Tijdens een hypnose sessie bent je er volledig bij. Sterker nog, als het je tijdens een sessie niet bevalt, sta je op, en loop je weg. Je hebt de volledige controle over jezelf.

Ook krijg je tijdens een sessie alles mee. Je kan dus ook gewoon bewegen, hoesten en zelfs praten tijdens een sessie.  Soms hoor je me praten, en soms ook weer niet.

Eerste sessie + intakegesprek

Tijdens de eerste sessie hebben we eerst een intakegesprek. Gedurende dit gesprek proberen we elkaar eerst een beetje te leren kennen.  Vervolgens gaan we verder met de doelen die je hebt. Na dit intakegesprek volgt je eerste sessie.

Vervolg sessie(s)

Soms zijn er meerdere sessies nodig om van je probleem af te komen. Die vinden dan om de 2 weken plaats. Deze sessies kenmerken zich doordat we dieper op de materie ingaan. 

Voordelen hypnotherapie

  • Geen hoge kosten
  • Geen medicijnen
  • Geen lange trajecten
  • Complementair aan reguliere geneeskunde
  • Laagdrempelig
  • Ontspannen
  • Effectief 
  • Binnen 1 week een afspraak

Maar wanneer ervaar ik dan die hypnose?

Tijdens de sessie ga je, aan de hand van je eigen ingeving en focus, in een soort van trance. Je gaat je ontzettend concentreren op hetgeen wat ik je aanreik. 

Vanuit die opperste concentratie gaan we het onderbewustzijn op een positieve manier beïnvloeden en veranderen. 

Die veranderingen zijn uiteraard maatwerk en persoonlijk. Hoe en wanneer je hypnose ervaart, is voor iedereen anders. Op een moment wachten tot je onder hypnose bent, heeft in ieder geval geen zin.

Je moet je vooral laten gaan, en de rest gaat vanzelf.

Wil je meer informatie over hypnose? Neem dan even contact met me op.