Hypnotherapie

In het kort wat je kunt verwachten

Bij binnenkomst beginnen we altijd eerst met het intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in op de hulpvraag, de mogelijke oplossing en je motivatie. Wanneer het ijs is gebroken, er vertrouwen is in elkaar, en er duidelijkheid is van beide kanten, gaan we over tot de behandeling. De insteek is altijd om een cliënt zo snel mogelijk te helpen met hetgeen waar hij of zij rondloopt. Lange trajecten zijn niet nodig. Doorgaans zijn 2 behandeling voldoende om het probleem op te lossen. 

 

- Ik maak gebruik van verschillende technieken. Waaronder (provocatieve) coaching, NLP en hypnose. Iedereen is uniek, dus mijn benadering is ook telkens anders. Het doel is heilig. Helpen! -

 

Wanneer ik gebruik maak van hypnose(hypnotherapie) is vertrouwen in mij natuurlijk het allerbelangrijkste. Als dat er is, en niet eerder, dan ga ik, tijdens een hypnosebehandeling, ervoor zorgen dat je lichamelijk en geestelijk ontspant, als in een soort van trance.

 

- Dit klinkt ingewikkeld en spannend, maar dat is het niet. Waarschijnlijk ben je al veel vaker in een trance geweest dan je denkt. Denk maar eens aan een moment dat je diep verzonken in een serie zat (Ik noem dat de Netflix stand ;)) of wanneer je geconcentreerd aan het werk bent, en ziet dat het veel later is dan je dacht. Herkenbaar? In een trance is echt heel gewoon.

 

Als deze staat van ontspanning (trance) bereikt is door de cliënt, zal het onderbewustzijn in staat zijn om de aangegeven suggesties te accepteren. We gaan je brein als het ware nieuwe informatie geven, die beter bij je past en nodig hebt om veranderingen te kunnen maken. De suggesties die er gegeven worden, hangt natuurlijk af van de hulpvraag.

 

- Een eerste keer is natuurlijk altijd spannend. Dus het is moeijlijk te voorspellen hoe je het gaat ervaren. Iedereen zal een hypnosesessie anders ervaren. Sommige vinden het makkelijk, andere vinden het dan weer lastiger om in hypnose te gaan. Ik zal dan ook altijd, voordat we beginnen, wat kleine testjes doen om erachter te komen of hypnotherapie bij je past. Mocht dat niet zo zijn, dan zal ik je dat altijd eerlijk vertellen.-

 

Na afloop van een hypnose sessie gaan we nog even kort evalueren. That's it.  Al met al zal het ongeveer een anderhalf uur duren.

"DOE HET ALTIJD VOOR JEZELF & EN NIET VOOR EEN ANDER"

Heb je iets waar je allang mee rond loopt? En heb je alles al geprobeerd? Twijfel niet. Met hypnose zijn tal van "ongrijpbare" issues te behandelen. Hieronder zie je de meest gangbare issues waar de mensen succesvol mee geholpen worden. Echter zijn de mogelijkheden ongekend. Wil je weten of hypnose een manier kan zijn om je "probleem"op te lossen, neem dan even contact met me op.


Hieronder staan de meest voorkomende issues die d.m.v. hypnotherapie goed te behandelen zijn.


Stoppen met roken

Wil je stoppen met roken? En heb je al van alles geprobeerd? Dan is dit je kans. D.m.v. deze therapie heb je de grootste kans van slagen t.o.v. alle anderen. Denk hierbij aan medicatie, pleisters, cold turkey etc. Wel is essentieel dat je ook ECHT wil stoppen.  Wilt u meer informatie over hoe het werkt en of het voor u werkt, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik wil graag afvallen

Wil je graag wat overtollige kilootjes kwijt. Doe dit dan d.m.v. onze hypnotherapie. Niet alleen verlies je gewicht, maar krijg je dankzij een persoonlijke sessie handvatten mee om een jojo effect te vermijden. Wilt u meer informatie over hoe het werkt en of het voor u werkt, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik wil me beter voelen

Ben je gestrest, gehaast of zie je het even niet meer zitten?

Maak dan een afspraak, en we gaan ervoor zorgen dat je de wereld weer aan kan. Niet voor een dag of een week, maar voor de rest van je leven.

Wilt u meer informatie over hoe het werkt en of het voor u werkt, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Hypnotherapie biedt hulp bij verschillende issues. Ook kinderen vanaf 7 jaar zijn uitstekend te helpen d.m.v. hypnose. Dit noemt men kinderhypnose. Denk hier bij aan o.a. onverklaarbare buikpijn, bedplassen of onzekerheden. Meer voorbeelden zijn gewichtsreductie / afvallen, ongewenste gewoonte (v.b. roken), angststoornissen zoals angst voor de tandarts, dokter etc, Claustrofobie, examenvrees, faalangst, hoogtevrees, presentatie angst, vliegangst, slaapproblemen, verslavingen, zelfvertrouwen, omgang met anderen, stress, piekeren en andere stressgerelateerde problemen, Prestatieproblemen en bijvoorbeeld schuldgevoelens.

Hypnotherapie | Hypnosepraktijk Weert | Hypnose werkt uitstekend bij stoppen met roken en depressie klachten. Ook bij afvallen, burn-out klachten. Voor informatie contact Locatie Limburg | Weert | Cwartier