Tarieven & voorwaardenNiet geschoten is altijd mis

Wij krijgen regelmatig de vraag of de behandeling vergoed wordt. In sommige gevallen komt u in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding door zorgverzekeraars.  Echter zal dit beleid aankomend jaar (2019) nog scherper worden.

Dus informeer e.v.t. eerst naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar of kijk in uw polisvoorwaarden.

 

Let wel, in tegenstelling tot vele andere therapieën, heeft u bij hypnotherapie vaak genoeg aan 1 tot 3 behandelingen ( sessies ). Het is een investering in jezelf, waarbij u zult merken dat er belangrijke veranderingen zullen plaatsvinden met positieve gevolgen voor de rest van je leven.

 

Daarnaast  is hypnotherapie een persoonlijke begeleiding, waarbij de hypnotherapeut een 1 op 1 sessie voorbereid en uitvoert op basis van de gegeven  informatie en het intake formulier. 

Tarieven

Een sessie duurt ongeveer 90/120 minuten. Dit kan echter in de praktijk wel eens afwijken.

Een sessie kost u 125,=.

Pinnen  of contant is beide mogelijk.

voorwaarden

Indien u wilt annuleren, doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt de sessie toch in rekening te brengen. In geval van overmacht kunnen we altijd in overleg treden. 


Alle tarieven

  • Standaard 1 op 1 sessie : € 125,=
  • Avond ( na 18:00* u ) :  159,=
  • Op locatie*, tot 50 km :  € 199,= | Inclusief reiskosten
  • Hypnosebehandeling met kinderen :   95,=

* Altijd in overleg.


"DOE HET ALTIJD VOOR JEZELF & EN NIET VOOR EEN ANDER"

privacy

De informatie die door de cliënt wordt verstrekt, blijft altijd vertrouwelijk en zal nooit met derden worden gedeeld. Mocht dit wel wenselijk zijn, dan wordt er altijd vooraf en nadrukkelijk schriftelijk toestemming gevraagd aan de cliënt.